Головна Новини Суспільство події Водій захопленого автобуса розповів, що насправді сталося під час теракту в Луцьку
commentss НОВИНИ Всі новини

Водій захопленого автобуса розповів, що насправді сталося під час теракту в Луцьку

Олександр Гунчик, який був за кермом захопленого автобуса в Луцьку, розповів про стрілянину і гуманне ставлення терориста до заручників

22 липня 2020, 11:20 comments2485
Поділіться публікацією:

Олександр Гунчик — водій захопленого під час теракту 21 липня автобуса сполученням "Краснилівка — Луцьк" — розповів про те, що насправді відбувалося в автобусі після того, як у нього ввійшов Максим Плохой. Про це пише "Волинь".

Водій захопленого автобуса розповів, що насправді сталося під час теракту в Луцьку


Гунчик каже, що під час того, як автобус проїхав під мостом на вул. Карпенка-Карого, Максим Плохой вистрілив у відкритий люк і сказав, що захопив маршрутку. За словами водія, терорист поводився спокійно, давав людям поговорити. З собою у нього була вода і ліки, і незабаром після захоплення він дав людям попити, а одній із заручниць — таблетку. Гунчик каже, що саме тому, що у загарбника було все необхідне, він і не прийняв допомогу від правоохоронних органів. Інформацію про те, що заручники були прикуті наручниками до крісел, водій назвав брехнею.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Мережу виклали відео затримання Максима Плохого (Кривоша), який вчора вранці захопив автобус з 13 заручниками. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини