Головна Новини Суспільство події Водіїв попередили про важливі зміни на дорогах з 1 жовтня
commentss НОВИНИ Всі новини

Водіїв попередили про важливі зміни на дорогах з 1 жовтня

У МВС зробили попередження

30 вересня 2020, 12:08
Поділіться публікацією:

Водіям в Україні із завтрашнього дня слід не забувати про важливе правило на дорогах – увімкнене ближнє світло. Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ у Telegram-каналі.

Водіїв попередили про важливі зміни на дорогах з 1 жовтня

Так, з 1 жовтня водії транспортних засобів під час руху в Україні мають вмикати ближнє світло фар.

"Водії, нагадуємо про початок сезону увімкнених фар! Рухаючись поза населеними пунктами вдень і вночі, вмикайте ближнє світло фар або денні ходові вогні!", — йдеться у повідомленні МВС.

Правило діятиме до початку травня. Додамо, що згідно з КУпАПом, штраф за відсутність під час руху ближнього світла чи ходових вогнів становить 425 грн.

Нагадаємо, в МВС дали важливу пораду постраждалим від викрадення автомобіля водіям. Віце-глава МВС Антон Геращенко закликав не викуповувати викрадені автомобілі, щоб не заохочувати діяльність злочинців.

Раніше повідомлялося, що в Україні зміниться зміст бланка водійських прав і техпаспорта. Так, у правах з'явиться відмітка про згоду або незгоду стати донором органів в разі смерті. Ця інформація буває екстрено необхідна в разі надання медичної допомоги водієві при аварії або нещасному випадку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини