Головна Новини Суспільство події В Україні зміниться зміст бланка водійських прав і техпаспорта
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні зміниться зміст бланка водійських прав і техпаспорта

В правах з'явиться відмітка про згоду або незгоду стати донором органів в разі смерті

16 вересня 2020, 16:58
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 16 вересня, під час засідання Кабміну було розглянуто проект постанови "Про затвердження зразків бланків і технічних описів бланків національного і міжнародного водійських посвідчень, свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, тимчасового реєстраційного талона транспортного засобу і зразка розпізнавального автомобільного знака України та внесення змін до деяких постанови Кабінету Міністрів України ". Про це повідомляє "Комсомольская правда в Україні".

В Україні зміниться зміст бланка водійських прав і техпаспорта

ilovevalencia.ru

Представники вищого органу законодавчої влади України пропонують внести зміни до змісту бланків національного посвідчення водія, міжнародного водійського посвідчення, бланка свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, тимчасового реєстраційного талона транспортного засобу, а також поміняти розпізнавальні автомобільні знаки України та врегулювати питання, пов'язані з оформленням та видачею зазначених документів.

Так, в правах з'явиться відмітка про згоду або незгоду стати органом донорів в разі смерті, також включать відомості про групу крові. Дана інформація буває екстрено необхідна в разі надання медичної допомоги водієві при аварії або нещасному випадку.

А у свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу внесуть інформацію про рівень екологічних норм, якому відповідає транспортний засіб — "Євро-2" — "Євро-6" або інший.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Міністерство цифровоъ трансформації анонсувало впровадження кваліфікованого електронного підпису Смарт-дія для мобільного додатка "Дія".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини