Головна Новини Суспільство події Вночі у Румунії перекинувся автобус з 43 українськими біженцями
commentss НОВИНИ Всі новини

Вночі у Румунії перекинувся автобус з 43 українськими біженцями

Українські біженці постраждали через аварію в Румунії

28 серпня 2022, 00:46
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В селищі Гароафа перекинувся автобус з 43 біженцями з України. Переважна більшість пасажирів автобуса становили жінки та діти. Про це пише румунське видання Romania Posts English.

Вночі у Румунії перекинувся автобус з 43 українськими біженцями

У Румунії перекинувся автобус з 43 українськими біженцями. Фото з відкритих джерел

Вже відомо, що 23 людини потребують госпіталізації та були доставлені в лікарню. Інші ж постраждалі були доставлені до центрів розміщення і допомоги. З них 4 дітей віком 5-16 років. Усього на місце ДТП прибуло 13 машин швидкої допомоги.

Як зазначає видання, є велика кількість постраждалих, але серйозних травм ніхто не зазнав. Аварія сталася близько 3:00 ночі 27 серпня. Автобус здійснював рух за маршрутом у напрямку Туреччина-Україна. Громадяни України були за один крок, що б опинитись вдома, але вночі водій не впорався з керуванням та в’їхав у кювет. За попередніми оцінками водій заснув під час дорожнього руху.

Вночі у Румунії перекинувся автобус з 43 українськими біженцями - фото 2
Вночі у Румунії перекинувся автобус з 43 українськими біженцями - фото 3
Вночі у Румунії перекинувся автобус з 43 українськими біженцями - фото 4

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про жахливу ДТП у Рівненській області. Тоді було зафіксовано 26 смертей та ще велику кількість постраждалих та госпіталізованих. Аварія сталась між бензовозом та пасажирським автобусом, водій якого загинув. На місце ДТП прибуло 44 пожежні машини.

Також, "Коментарі" повідомляли про аварію в Запорізькій області. У цьому ДТП загинуло 2 особи. За фактом ДТП відкрито кримінальну справу. По попереднім даним водій не вживав алкоголь та був у тверезому стані за кермом.

Ще портал "Коментарі" писав про жахливу аварію під час зйомок фільму. Тоді двоє людей зазнало смертельних ушкоджень, а 6 потрапило в лікарню. Це сталося по дорозі до аеропорту, куди їх фургон знімальної групи.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини