Головна Новини Суспільство події Внаслідок авіакатастрофи в Броварах загинуло керівництво МВС: багато загиблих цивільних
commentss НОВИНИ Всі новини

Внаслідок авіакатастрофи в Броварах загинуло керівництво МВС: багато загиблих цивільних

У Броварах розбився гелікоптер із керівництвом МВС, на борту був Денис Монастирський

18 січня 2023, 10:50 comments3289
Поділіться публікацією:

Під час аварії вертольота у Броварах на борту перебували міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його заступник Євген Єнін та держсекретар МВС Юрій Лубкович. Загалом загинуло 18 людей, серед них троє дітей. Як передає портал "Коментарі", про це у Facebook повідомив голова Нацполіції Ігор Клименко, а також голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

Внаслідок авіакатастрофи в Броварах загинуло керівництво МВС: багато загиблих цивільних

Денис Монастирський. Фото: із відкритих джерел

Також інформацію про загиблих підтвердив голова Київської ОВ Олексій Кулеба. У Броварах на місці аварії вертольота триває рятувальна операція. Кулеба зазначив, що станом на 10.30 – 18 загиблих, у тому числі 3 дітей.

Відомо, що 22 постраждалі перебувають у лікарні, з яких 10 дітей. На місці працюють усі профільні та спеціалізовані служби. Триває огляд місця події.

Зазначимо, сьогодні, 18 січня, на територію дитячого садка в Броварах впав вертоліт, після чого на місці інциденту сталася пожежа.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Байдена прокоментували вимоги РФ до України визнати "нові територіальні реалії".

Також видання "Коментарі" повідомляло — в Інституті вивчення війни пояснили, чи зможе реформа Шойгу вплинути на перебіг війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини