Головна Новини Суспільство події Військовий експерт сказав, про яку «перемогу» в Україні оголосить Путін 9 травня
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий експерт сказав, про яку «перемогу» в Україні оголосить Путін 9 травня

Жданов сумнівається, що Путін готовий розпочати загальну мобілізацію в РФ

5 травня 2022, 11:05 comments7442
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін 9 травня "вихвалятиметься" своїм громадянам про захоплення Маріуполя, видаючи це за "перемогу" у так званій "військовій спецоперації" в Україні. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю "24 каналу" висловив військовий експерт Олег Жданов.

Військовий експерт сказав, про яку «перемогу» в Україні оголосить Путін 9 травня

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Військовий експерт зазначив, основне досягнення у війні проти України Путін підноситиме, звітуючи про захоплення Маріуполя, як чи не головну перемогу на Донбасі.

Олег Жданов зазначає, що вже зараз у Кремлі розуміють, що окупанти до 9 травня не зможуть повністю захопити промзону "Азовсталі" вони все одно не відмовляться від урочистостей з елементами пропаганди. Вони все одно ризикнуть провести парад, але перенесуть його до безпечнішого району міста, де у них буде велика впевненість, що їх не підірвуть.

За словами експерта, більше про "перемоги" Путіну не вдасться відзвітувати. Їх просто немає, принаймні станом на сьогодні. Навіть щодо того, що відбувається навколо Ізюма. Враховуючи те скупчення російських військ, яке ворог перекинув під Ізюм, те, що українські захисники вистояли, продовжують стояти – це більше перемога України, ніж окупантів. ЗСУ перебувають практично на тих самих позиціях, як і тиждень-два тому.

Жданов також не поділяє думки тих експертів, які вважають, що Путін оголосить 9 травня загальну мобілізацію. Путін не ризикне піти на такий крок, який може "підірвати" російське суспільство. Адже "прихована мобілізація" в Росії й так йде на повний хід. До того ж оголошення війни Україні призведе до того, що всі країни-члени ООН повинні будуть негайно розірвати всі відносини з Росією. Путін на таке не готовий. Це вже зовсім інші розклади, адже тут війну буде оголошено не лише Україні, а й усьому світові.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Міноборони розповіли, чому РФ не досягне успіху в Україні ні до 9 травня, ні після нього.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини