Головна Новини Суспільство події Військові РФ зрозуміли, що не вдасться уникнути покарання: масово виставляють прохання командуванню
commentss НОВИНИ Всі новини

Військові РФ зрозуміли, що не вдасться уникнути покарання: масово виставляють прохання командуванню

Таким чином, російські загарбники намагаються уникнути покарання за військові злочини, які вони вчинили в Україні

11 травня 2022, 12:00
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що російські пропагандисти скрізь розповідають, що російські війська борються в Україні за справедливість, самі окупанти починають розуміти, що від відповідальності за свої злочини проти українського народу їм не втекти. Тому звертаються до військового командування з проханням – засекретити їхню участь у так званій "спецоперації" в Україні. Як повідомляє видання "Коментарі", про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони.

Військові РФ зрозуміли, що не вдасться уникнути покарання: масово виставляють прохання командуванню

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

В українській розвідці зазначають, що найбільше рішень відхреститися від участі у повномасштабному вторгненні в Україну походить від військових повітряно-космічних сил.

У ГУР наголошують, що уникнути відповідальності за злочини хочуть не лише безпосередні виконавці злочинів, а також ті військові, які займалися плануванням вторгнення і зараз уже не беруть участь у війні.

Одна частина військових просить командування надати їм фальшиві документи, які б підтверджували, що в цей час вони перебували у відрядженнях, на лікуванні чи у відпустках. Інша частина військових, переважно льотчики, просять командування, надати документи, які б підтверджували, що вони під час повномасштабного вторгнення не проходили службу в частинах, які були задіяні у війні проти України.

При цьому в українській розвідці вже відзвітували, що процес встановлення осіб, які брали участь у злочинах проти українського народу, не припиняється і вже є величезні списки з прізвищами та особистими даними російських злочинців.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗСУ розбили позиції окупантів під Ізюмом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини