Головна Новини Суспільство події Військова співпраця посилюється: про що йшлося на зустрічі Путіна з міністром оборони Китаю
commentss НОВИНИ Всі новини

Військова співпраця посилюється: про що йшлося на зустрічі Путіна з міністром оборони Китаю

Росія та Китай хвалили військову співпрацю та обіцяли вийти на новий рівень

17 квітня 2023, 09:05
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін провів робочу зустріч із членом Держради КНР, міністром оборони країни Лі Шанфу. Як передає портал "Коментарі", про це повідомив речник Путіна Дмитро Пєсков. Також результати переговорів були озвучені російськими пропагандистськими ЗМІ, включаючи "ТАРС".

Військова співпраця посилюється: про що йшлося на зустрічі Путіна з міністром оборони Китаю

Путін зустрівся з міністром оборони Китаю. Фото: із відкритих джерел

Повідомляється, що під час зустрічі Путін заявив, що нещодавній візит лідера Китаю Сі Цзіньпіна в РФ пройшов дуже продуктивно, а відносини РФ і Китаю добре розвиваються в усіх напрямках, у тому числі по лінії військових відомств.

"Між нашими країнами в усіх напрямках йде дуже гарний розвиток відносин, в економіці, соціальній, культурній та освітній галузі та по лінії військових відомств", — зазначив президент РФ.

Путін зазначив, що Росія та Китай регулярно обмінюються корисною інформацією по лінії військових відомств, проводять спільні навчання. За його словами, військова співпраця РФ та Китаю – один із найважливіших напрямів, який зміцнює стратегічні відносини двох країн.

Міністр оборони КНР у свою чергу заявив, що співпраця Китаю та Росії розвивається дуже добре і робить внесок у забезпечення регіональної безпеки.

"Останнім часом співпраця Росії та Китаю у військовій та військово-технічній областях розвивається дуже добре, це робить великий внесок у забезпечення безпеки глобальної та регіональної", — зазначив глава Міноборони КНР.

Лі Шанфу наголосив, що Росія стала першою країною його відвідування після того, як його було призначено на посаду міністра оборони Китаю.

"Це мій перший закордонний візит, я спеціально вибрав для цього Росію, для того, щоб підкреслити особливий характер і стратегічне значення наших двосторонніх відносин", — сказав він.

Читайте також на порталі "Коментарі" — який кінець російсько-української війни влаштує Китай – чи можливий союз із РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини