Головна Новини Суспільство події Війна війною, а збагачення за розкладом: чиновник Нафтогазу обзавівся Bentley за півмільйона доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна війною, а збагачення за розкладом: чиновник Нафтогазу обзавівся Bentley за півмільйона доларів

Олег Діденко вважав, що війна не завада, щоб покращити свій добробут, та ще й за кошти сумнівного походження.

10 червня 2022, 16:00 comments5848
Поділіться публікацією:

Нардеп Олексій Кученко першим оприлюднив інформацію про покупку радником голови правління "Нафтогаз України" Юрія Вітренко Олегом Діденком автомобіля Bentley Bentayga V8 за 500 тисяч доларів. Згодом цю інформацію також підтвердив бізнесмен Сеяр Куршутов.

Війна війною, а збагачення за розкладом: чиновник Нафтогазу обзавівся Bentley за півмільйона доларів

Bentley Bentayga V8

Так Олексій Кучеренко зазначив, що він уже писав про 911 млн. гривень гонорару, який виплатили собі на 20 персон керівники "Нафтогазу" за минулий "прибутковий" рік, після чого вони шантажують уряд і країну, вимагаючи 266 млрд. гривень з бюджету на цей рік. Олег Діденко, радник голови правління "Нафтогазу" Юрія Вітренко. "Гаманець Юрія Юрійовича", він у розпал війни купує новий Бентлі за 0,5 млн доларів, нікого не соромиться.

При цьому бізнесмен Сеяр Куршутов зазначив, що його дивують деякі подробиці придбання. Нульовим розмитненням не скористалися.

"Автомобіль 2021 року випуску. Фіолетовий. Завезений в Україну 28.12.21 Миколаївською компанією "Техноторг Дон". Вартість 302 тисячі €. Номери ВЕ1111ЕМ. Куплено Діденком і поставлено на облік 27 травня 2022 року, КА0008IT. грн. моєї інформації не просто співробітник Нафтогазу, він був відновлений з виплатою великої компенсації відразу після призначення Вітренко в крісло керівника і відповідав за вкрай каламутну, але потенційно "прибуткову" сферу — стягнення багатомільйонних боргів з облгазів Фірташа . про купівлю розкоші у воюючій країні з мільйонами біженців, частина з яких позбавлені коштів на існування. У дні загибелі сотень людей. Звільнення мало. Карма його наздожене, обов'язково", — написав підприємець.

Зазначимо, пізніше той же Олексій Кучеренко опублікував інформацію про те, що у "Нафтогазі" ухвалили рішення звільнити Олега Діденка. Нардеп зазначив, що це вже запізніла та недостатня реакція.

Читайте на порталі "Коментарі" — агентура активізувалася: які плани Кремля в Європі – як Києву не дати їх реалізувати




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олександр

12 червня 2022, 22:51

А я каску собі не купив, бо сім'ю треба кормити. На ківарову каску однієї зарплати не достатньо.

Патриот

12 червня 2022, 21:05

Самое страшное во всем этом, что почти весь мир присылает помощь для нашей армии, волонтеры собирают у народа средства для поддержания армии, пенсионеры присылают и отдают последнее. А вот такие спокойно могут себе позволить дорогие автомобили, дорогие дома и им абсолютно все равно, что будет с нашей страной, ему абсолютно все равно то, что в Мариуполе, Буче, Ирпене погибло столько людей, рашисты издевались и расстреливали простых людей. Он как комар насосался у власти нашей крови и теперь позволяет себе насмехаться над войной в нашей стране.

Віталій

12 червня 2022, 20:20

Пора ему на передовую на новой машине.

Валерій

12 червня 2022, 17:27

Просто моральний урод! Весь світ допомагає, люди зі своїх копійчаних доходів допомагають ЗСУ, а ці - жирують!

Имя

12 червня 2022, 16:57

хватит скулить, за что боролись, на то и напоролись....

Владимир

12 червня 2022, 16:43

Кто, наконец, ответит на вопрос: А по чьей протекции вот уже 30 лет самые выгодные для своего кармана места занимают исключительно моральные уроды?

told

12 червня 2022, 15:36

это круто-забили на всех!ВСУ,СБУ...и кто там еще следит за всем шухером.крыша у этого нафапздогаза знает что делать...

Микки

12 червня 2022, 07:41

Во время войны 1939 -- 1945 годов таких ,,ребяток,, просто расстреривали а семью и родственничков отправляли в лагеря ! Только радикальные действия смогут остановить коррупцию и жульничество в Украине !

Аноним

12 червня 2022, 01:26

Хорошый выбор, поздравляю с приобретением)

Сергій

12 червня 2022, 00:58

Ви ще не знаєте доходів суддів і прокурорів. Діденко - один, а тих -маси. Навіть перестали публікувати декларації, бережуть народні нерви. Якби люди те побачили, давно б уже був бунт кривавий.

Вася

11 червня 2022, 16:27

ублюдки. что при власти на всех уровнях - ублюдки, что обычные "граждане" - в большинстве своем - ублюдки.

Валентин

11 червня 2022, 11:18

"хуже росийских вшей, украинские ГНИДЫ"!!!! После того ,что у нас произошло и происходит- такие гниды вводят в ступор!!! И эти гниды есть везде и малые и большие!!!! КАК с ними бороться???

Сергей, На войну його. Хай там доказує свій патріотизм.

11 червня 2022, 04:59

ТІНА,

ТІНА

11 червня 2022, 00:01

ЯК ВЖЕ ДІСТАВ СХЕМАТОЗ НАФТОГАЗА???? З МІЛЛІОНИМИ ПРЕМІЯМИ ПРАЦІВНИКІВ ТА ФІНАНСУВАННЯМ ПОТІМ ЇХ З БЮДЖЕТУ УКРАЇНИ. ХОЧЕТЬСЯ ЯКІСНИХ ЗМІН В ВЕДЕННІ ТА ПОДАТКАХ ЦІЄЇ КОМПАНІЇ А ТАКОЖ ЯКІСНИХ ПЕРЕВІРОК ФІНАНСОВОЇ РОБОТИ ТА ПОКАРАННЯ ЗА МАХІНАЦІЇ.


Новини