Головна Новини Суспільство події Вітренко написав заяву про відставку з Нафтогазу: ЗМІ розповіли, хто прийде йому на зміну
commentss НОВИНИ Всі новини

Вітренко написав заяву про відставку з Нафтогазу: ЗМІ розповіли, хто прийде йому на зміну

Найближчим часом Юрій Вітренко втратить посаду голови НАК "Нафтогаз України"

1 листопада 2022, 11:24 comments1567
Поділіться публікацією:

Юрій Вітренко, дуже ймовірно, залишить посаду голови НАК "Нафтогаз України". На його місце можуть призначити міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова. Як передає видання "Коментарі", про це пише "Економічна правда" з посиланням на співрозмовників у парламенті та "Нафтогазі".

Вітренко написав заяву про відставку з Нафтогазу: ЗМІ розповіли, хто прийде йому на зміну

Юрій Вітренко Фото: з відкритих джерел

ЗМІ повідомляють, що Вітренко нібито вже написав заяву про відставку. Рішення про відставку могла б ухвалити наглядова рада компанії. Однак за умов його відсутності, це може зробити уряд.

Міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова називають найвірогіднішим кандидатом на посаду нового голови "Нафтогазу".

Посилаючись на співрозмовників, видання зазначає, що перш ніж Чернишов може стати головою "Нафтогазу", Верховна Рада має звільнити його з посади міністра. Тому є варіант, що поки що на чолі "Нафтогазу" буде людина з приставкою в.о., але надалі його місце все ж таки займе Олексій Чернишов, як керівник, без будь-яких приставок.

Тим часом нардеп Ярослав Железняк повідомляє, що найближчим часом парламент розглядатиме "кадрове питання". Він також натякнув на нову посаду Чернишова.

"Зв'язано з регіональною політикою. Звільнення Чернишова у зв'язку з переходом на нову посаду. Начебто саме міністерство регіональної політики мають об'єднати з Мінінфраструктури і передати повністю Кубракову. Подивимося, чи не зміниться позиція знову", — написав Железняк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в ООН вирішили не зважати на вихід Росії із зернової угоди.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російський президент Володимир Путін під час показового брифінгу з журналістами вкотре порушив тему переговорів з Україною, запевняючи, що РФ до них готова. Про що говорять такі заяви? Чи реальні переговори в найближчому майбутньому? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини