Головна Новини Суспільство події Вісім регіонів та столиця: які області в Україні вийшли з "червоної зони"
commentss НОВИНИ Всі новини

Вісім регіонів та столиця: які області в Україні вийшли з "червоної зони"

"Червону" зону карантину покинули вісім областей

6 грудня 2021, 15:48
Поділіться публікацією:

В понеділок, 6 грудня, відбулося засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо зон карантину та обмежень. Про це повідомив міністр Олег Немчінов.

Вісім регіонів та столиця: які області в Україні вийшли з "червоної зони"

В Україні почали діяти нові обмеження, фото з відкритих джерел

Від 7 грудня з "червоних" зон виходять: Донецька, Дніпропетровська, Івано-Франківська, Луганська, Львівська, Одеська, Рівненська, Херсонська області та Київ.

Раніше ми писали, що з 6 грудня введено нові обмеження для громадян в "жовтих" зонах карантину. Українці зможуть відвідувати без документів про вакцинацію продуктові магазини, банки, автозаправки, ветеринарні магазини, аптеки. Для відвідування інших закладів треба буде надавати COVID-сертифікат / негативний тест ПЛР / COVID-сертифікат про одужання.

З 6 грудня під час виходу на вулицю слід брати з собою документи про вакцинацію та для підтвердження особи. Нові правила карантину, які Уряд ухвалив на початку грудня.

З 9 грудня розширено перелік тих, кого відсторонять від роботи, поки що працівники не отримають щеплення. До нового переліку професій додали медиків, працівників критичної інфраструктури, соцпрацівників та працівників місцевого самоврядування.

Як повідомляв портал "Коментарі", міністр Віктор Ляшко наголосив, що в 2022 році можливо буде доступна вакцина для дітей з п'яти років. Також міністр розповів, коли колотимуть бустер, скільки коштів будуть видавати лікарям "підйомних" та чи можуть в Україні виявляти в тестах вірус Омікрон.

Також ми писали, що вченим у Гуанчжоу вдалося отримати з крові пацієнта антитіло-вбивцю штамів COVID-19.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини