Головна Новини Суспільство події «Висади це бл***тво»: в Рівному дівчина роздяглася у тролейбусі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Висади це бл***тво»: в Рівному дівчина роздяглася у тролейбусі (ВІДЕО)

Місцева блогерка продефілювала салоном громадського транспорту в купальнику, позбавившись сукні

24 червня 2021, 16:02 comments3199
Поділіться публікацією:

24 червня в центрі уваги блогосфери опинилося українське Рівне. Як повідомляє Telegram-канал "Украина Сейчас", місцева блогерка Катерина оголилася посеред тролейбуса під час поїздки по одному з міських маршрутів.

«Висади це бл***тво»: в Рівному дівчина роздяглася у тролейбусі (ВІДЕО)

Блогерка Катя Маямі зняла з себе сукню у тролейбусі. Скрін із відео / "Фокус"

На відео видно, як Катерину Крилову, більш відому як Катя Маямі, подруга підбиває на "слабо" щодо роздягання в громадському транспорті. Дівчина швидко приймає виклик, починаючи розстібати легку літню сукню.

Під нею у блогерки виявився, однак, не "костюм Єви", а цілісний купальник, який сповна приховує всі відверті місця. Позбавившись сукні, Катерина продефілювала салоном, постійно позуючи на камеру. Однак це не сподобалося місцевій кондукторці, обурення якої можна розчути ще на початку запису.

Працівниця тролейбуса вимагала від пасажирок (судячи з усього, як від самої блогерки, так і від її операторки) надіти захисні маски — як того вимагають карантинні приписи.

Зрештою, кондукторці довелося втрутилася в "дефіле" Каті Маямі, ще раз озвучивши необхідність одягти засоби індивідуального захисту. Не дочекавшись належної реакції, жінка назвала те, що відбувається, "бл***твом" і запропонувала дівчині роздягтися повністю — мовляв, гірше не буде.

До слова, попри те, що в тролейбусі знаходилися й інші пасажири, ніякої додаткової негативної реакції вчинок блогерки не викликав. Ймовірно, певний "фідбек" Катерина могла заробити від сусідів по транспорту вже після закінчення зйомки. Однак дівчина навіть не повідомила, чим закінчився скандал із кондукторкою.

Додатково зазначимо, що відео було опубліковано самою блогеркою на особистому Instagram-акаунті. Однак сторінка в неї закрита для не-підписників, тому в мережу ролик потрапив однозначно завдяки комусь із її фоловерів.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про дивну процесію на львівських вулицях. Навіщо активісти носили в труні оголену дівчину, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, яке пікантне відео з учасницями скандальної "голої" фотосесії в Дубаї нещодавно з'явилося в мережі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/u_now/12282
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван Сирко

24 червня 2021, 15:40

Равенство дебилок, тьфу мерзость. Хотя чего можно ожидать от страны в которой проводят гей парады и воспитывают толерантных ублюдков! Тьфу мерзость.


Новини