Головна Новини Суспільство події Центром Львова носили в труні оголену дівчину: стало відомо навіщо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Центром Львова носили в труні оголену дівчину: стало відомо навіщо (ВІДЕО)

Культурний перфоманс здивував львів'ян та гостей міста

7 червня 2021, 19:54 comments3981
Поділіться публікацією:

"Акція" — топлес у домовині здивувала не лише добропорядних львівських містян, але й численних туристів.  Відео  про цю галицьку небуденщину  з’явилось в Інстаграм-Аккаунті  "Lviv_lives" .

Оголена панянка пливла у домовині вузькими, переповненими перехожими, вулицями. Домовину тримали міцні молоді парубки. Городяни здивовано оглядались й перепитували одне одного: що це – цирк по-львівськи чи — нова реклама похоронного бюро. Поважні галичани обурювались поведінкою молодих мешканців Львова, нарікали в соцмережі: "Що це  за безчинство ми бачимо на вулицях нашої  культурної столиці". Відвідувачі міста Лева робили кадри на пам'ять: не завжди таке можна спостерігати.

Як виявилось, незвичний ритуал з елементами похоронної процесії організували молоді митці львівської мистецької галереї "Гангрена". Вона сусідить із знаменитим Вірменським собором міста. Такі галасливі та неординарні сусіди не сподобались священнослужителям, от вони і пожалілись на художників в міську управу. Там відразу відреагували: "Гангрену зачинити". Митці не погодились з таким рішенням і саме таким неординарним чином просять підтримати їх право на існування городян та громадськість. Для цього й труну винесли з галереї на вулицю, а оголена панянка — також художниця, яка виставляє свої роботи у "Гангрені" й зображує місто та його жителів такими, якими вважає за потрібне.

Напевно, файне місто Львів втратить частинку свого галицького колориту без цієї мистецької студії, яку  хочуть заборонити. Але поки вуличні художники не здаються.

 Центром Львова носили в труні оголену дівчину: стало відомо навіщо (ВІДЕО)

Центр Львова. Фото з відкритих джерел.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало про те, що у Львові відмовилися від покупки білоруських МАЗів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Александр

7 червня 2021, 20:22

Дебилы конченные.... И это называют культурой?


Новини