Головна Новини Суспільство події Виробник Bayraktar дав відповідь, чи продаватиме свої безпілотники РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Виробник Bayraktar дав відповідь, чи продаватиме свої безпілотники РФ

Виробник Bayraktar не продаватиме свої безпілотники РФ

26 серпня 2022, 16:55
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", гендиректор компанії Baykar Makina Халук Байрактар ​​в інтерв'ю "BBC" заявив, що "не може бути мови" про продаж своїх безпілотників Росії. Халук Байрактар ​​уточнив, що на його рішення не може вплинути сума, яку може запропонувати керівництво Росії.

Виробник Bayraktar дав відповідь, чи продаватиме свої безпілотники РФ

Безпілотник "Байрактар". Фото: GETTY IMAGES

Гендиректор компанії Baykar Makina уточнив, що гроші у його бізнесі ніколи не були на першому місці. До того ж. Якщо говорити про Україну, то компанія Baykar Makina вже багато років співпрацює з Києвом та може сміливо назвати Україну своїм другом. Україна дуже добре знайома із системами Bayraktar, які почали заходити до країни ще 2018-го року.

Війну Росії проти України Халук Байрактар ​​назвав несправедливою, агресивною та необґрунтованою. Тому гроші тут не можуть бути на першому місці та відігравати головну роль. Яку б суму не озвучили в Москві, це не змінить рішення керівництва компанії і безпілотники турецького виробництва не будуть продаватися Росії.

"Тому скільки б грошей нам не пропонували, чесно кажучи, не може бути й мови про те, щоб у цій ситуації передати їм їх [Москві безпілотники] У цей період вся наша підтримка повністю на боці України, оскільки у нас дуже міцний зв'язок, і Україна зазнає дуже несправедливої, агресивної та необґрунтованої атаки", – наголошує гендиректор компанії.

Гендиректор підсумував, що він особисто дуже цінує співпрацю та дружбу з українською стороною і тому рішення про не продаж Москві безпілотників не переглядатиметься.

Читайте на порталі "Коментарі" — російська пропагандистська машина не перестає видавати брехливі фейки, виправдовуючи путінську криваву війну в Україні. Як змінилася російська пропаганда за півріччя відкритого вторгнення? Як із нею борються в Україні та світі? Що ще слід робити у цьому напрямку? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини