Головна Новини Суспільство події Він таки розколовся: у мережі з'явилися знімки затонулого крейсера "Москва"
commentss НОВИНИ Всі новини

Він таки розколовся: у мережі з'явилися знімки затонулого крейсера "Москва"

Знімки підтверджують наявність суттєвих пошкоджень на борту

25 квітня 2022, 17:48 comments2648
Поділіться публікацією:

У мережу виклали ехолокаційні знімки затонулого російського крейсера "Москва" на дні Чорного моря. За знімками видно, що корабель отримав суттєві ушкодження на борту, що в результаті і призвело до його потоплення. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє одеське видання "Думська".

Він таки розколовся: у мережі з'явилися знімки затонулого крейсера "Москва"

Крейсер Москва. Фото: Думская

Одеський дайвер-інструктор Ростислав Курочкін поділився своєю думкою після побаченого на знімках. За його словами, те, що крейсер ліг на лівий бік, говорить про те, що повідомлення Міноборони РФ про те, що зафіксований крен на лівий порт, мають місце. Також знімки говорять про те, що судно розкололося на дві частини ще до того, як крейсер вдарився корпусом об дно. Це свідчить про пошкодження силового набору в районі надбудови.

Цікаво, що на знімках видно недалеко від крейсера, що затонув, лежить вертоліт Мі-26. Він міг бути використаний окупантами для того, щоб загасити пожежу на судні. При цьому в Міноборони РФ раніше не повідомляли про те, що вони залучали гелікоптер до гасіння пожежі і в результаті гелікоптер впав у море.

Видання не уточнює, звідки з'явилися ехолокаційні знімки і хто стоїть за даною зйомкою. Але, виходячи з того, що фото екрана нагадує сонар Atlas Electronik CSU 90, можна дійти висновку, що за зйомкою стоїть Ізраїль, адже тільки ця країна має підводні човни Dolphin, які здатні проводити таку зйомку.

Читайте також на порталі "Коментарі" — крейсер "Москва" на дні: експерти розповіли, чому після того, що сталося, стало ясно – Росія вже програла і, як мінімум, стратегічно їй цю війну вже не виграти.

Він таки розколовся: у мережі з'явилися знімки затонулого крейсера ”Москва” - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини