Головна Новини Суспільство події Виманили круглу суму: аферисти обманюють українців на пошті
commentss НОВИНИ Всі новини

Виманили круглу суму: аферисти обманюють українців на пошті

Аферисти прислали цеглу постраждалій замість нового iPhone

27 липня 2021, 17:50
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Мешканку міста Дніпро обдурили продавці та надіслали поштою цегла. Про це повідомляє ТСН.

Виманили круглу суму: аферисти обманюють українців на пошті

Шахраї обдурили українку на пошті. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, постраждала від рук аферистів жінка замовила в одному з телеграм-каналів новенький смартфон від Apple за привабливою ціною. iPhone 12 Pro Max обійшовся їй всього у 22 тисячі гривень. Товар був відправлений недобросовісними продавцями післяплатою, через "Нову пошту".

Прийшовши в поштове відділення, мешканка Дніпра забрала свій товар, проте ознайомиться з вмістом перед оплатою не могла, так як "iPhone", нібито був упакований в заводську упаковку.

Після оплати жінка відійшла в зону для розтину посилок і спробувала відкрити упаковку. Однак, коробку вдалося відкрити, тільки розірвавши, через те, що вона була заклеєна зсередини. Відкривши коробку, вона виявила всередині цегла і записку.

На щастя, постраждала "Нова пошта" компенсувала їй втрати згідно з оголошеною вартістю відправлення (22 500 витрати на перевезення).

У компанії відзначили, що постійно відстежують шахрайські схеми та попереджають своїх клієнтів про них. Представники компанії, не радять купувати товари по сильно зниженими цінами та у неперевірених продавців.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Україні шахраї використовують схеми обману з посилками. Ця схема не є новою та аферисти продовжують їй користуватися протягом довгого часу, проте довірливі громадяни все одно втрачають свої гроші. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що шахраї придумали нову схему для обману своїх жертв. Про те, в чому вона полягає, читайте докладніше в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Я

27 липня 2021, 17:04

Что за бред??? Что компенсировала почта? Посылка оплачивается после осмотра. Если это реклама новой почты, типа вау какие мы молодцы, то то она рассчитана на полных имьицылов.


Новини