Головна Новини Суспільство події Вихованців дитсадка в Броварах косить коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Вихованців дитсадка в Броварах косить коронавірус

Двоє вихованців броварського дитсадка "Калинка", які захворіли на коронавірус, опинилися в лікарні

8 червня 2020, 14:36 comments2263
Поділіться публікацією:

Спалах коронавірусу зафіксували в дитячому садочку "Калинка" у Броварах під Києвом. Діагноз COVID-19 підтвердився у 12 осіб. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook мер міста Ігор Сапожко.

Вихованців дитсадка в Броварах косить коронавірус

Дитсадок "Калинка" у Броварах відкрився 1 червня. Але не встиг пропрацювати навіть тижня, як сталася НП. Першою коронавірус підхопила вихователь однієї з груп. Вже будучи переносником інфекції, жінка вийшла на роботу. Коли ж у неї виявили COVID-19, протестувати терміново вирішили всіх працівників та вихованців дитсадка. Напередодні у них взяли аналізи. Вже сьогодні стали відомі результати.

"За результатами досліджень, у 9 дітей та трьох дорослих тести на коронавірус виявилися позитивними", — повідомив мер Броварів.

Варто відзначити, що двох інфікованих дітей забрали в обласну лікарню в Боярці. Ще семеро малят, а також троє вихователів будуть лікуватися вдома.

Також залишатися в самоізоляції адміністрація міста попросила всі родни, які приводили малюків у дитсадок "Калинка" минулого тижня, навіть якщо їхні тести виявилися негативними.

Сам дитячий садок вже закритий на обсервацію. Нікого з сторонніх на територію не пускають. Інші дитсадки міста із завтрашнього дня будуть працювати у звичайному режимі. Там обіцяють дотримуватися всіх правил безпеки, пов'язаних з епідемією, повідомив Ігор Сапожко.

Раніше, нагадаємо, у МОЗ пояснили, чому в Україні різко зросла кількість нових випадків коронавірусу. Українці стали ігнорувати одну з карантинних вимог. Яку саме, "Коментарі" розповідали раніше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини