Головна Новини Суспільство події Виграш 200 мільйонів євро: як чоловіку вдалося зірвати рекордний джекпот
commentss НОВИНИ Всі новини

Виграш 200 мільйонів євро: як чоловіку вдалося зірвати рекордний джекпот

Більш детальної інформації про цього везунчика поки не з'явилося

12 грудня 2020, 18:53
Поділіться публікацією:

Чоловікові з Франції вдалося зробити щось неймовірне: він виграв рекордний в історії європейської лотереї EuroMillions джекпот. Розмір його виграшу становить 200 мільйонів євро. Про це повідомляється у виданні "Сноб".

Виграш 200 мільйонів євро: як чоловіку вдалося зірвати рекордний джекпот

Чоловік виграв рекордний джекпот. Фото: unsplash

Сталося це в п'ятницю, 11 грудня. І тепер у жителю Франції дається два місяці, щоб встигнути забрати виграну суму.

Варто також зазначити, що міжнаціональна лотерея EuroMillions почала працювати близько 16-ти років тому. Найчастіше в неї грають жителі країн Європи: Великобританія, Франція, Іспанія, Бельгія, Португалія, Швейцарія, Австрія, Ірландія і Люксембург.

Також відомо, що раніше найбільший виграш на території Франції був 170 млн євро (в 2012 році), а в Європі — 190 млн євро (в лютому 2020 року).

Найбільший куш у всьому світі був зірваний американцем в 2016 році. Тоді йому вдалося забрати собі 1,6 мільярда доларів.

Що стосується України, то тут найбільший джекпот був виграний влітку цього року. Тоді якийсь щасливчик зірвав 17,8 мільйонів гривень. На даний момент в українській лотереї можна виграти 32,4 мільйона гривень — це найбільша сума, яка доступна для виграшу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, пенсіонерка виграла мільйон доларів у лотерею. Американка зізнається, що їй щастить вже не перший раз: ще до початку карантину їй вдалося виграти в лотерею дві тисячі доларів. Випробувати удачу вдруге Бу вирішила на свій день народження, і не помилилася. Вона розповіла, що чоловік запитав її, який би квиток вона хотіла купити. На що жінка відповіла, що хоче квиток вартістю 30 доларів. Він зробив іменинницю мільйонеркою — вона не могла прийти до тями від щастя. Бу Сокхом хоче витратити виграні гроші на кредит за автомобіль, а також поділитися зі своїми рідними. Відомо, що у жінки є шестеро онуків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини