Головна Новини Суспільство події Відставки Залужного може і не бути: Данілов зняв інтригу у заяві Зеленського про заміну головкому
commentss НОВИНИ Всі новини

Відставки Залужного може і не бути: Данілов зняв інтригу у заяві Зеленського про заміну головкому

Олексій Данілов не бачить сенсу реагувати на порожні здогади про відставку Залужного

7 лютого 2024, 07:52 comments16776
Поділіться публікацією:

Секретар РНБО Олексій Данілов відреагував на слова президента України Володимира Зеленського про те, що він розмірковує над заміною Головнокомандувача ЗСУ. Як передає портал "Коментарі", в ефірі загальнонаціонального телемарафону чиновник заявив, що апарат РНБО працює з документами, а не з припущеннями, тому коментуватиме лише у разі їх наявності. Данілов додав, що президент відповів на питання про можливе звільнення Валерія Залужного лише через цікавість журналістів.

Відставки Залужного може і не бути: Данілов зняв інтригу у заяві Зеленського про заміну головкому

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

"Так, він думає, є процес, цей процес є постійним. Майте на увазі, що вічного нічого немає. Немає вічного президента, немає вічного глави наших Збройних сил, немає вічного спікера, вічного у світі нічого немає. Життя йде, нічого страшного в життя від того, що один чи інший, або три, чотири, п'ять, як президент зараз думає, буде змінено. Нічого не станеться відразу. Які будуть потім наслідки? бути відповідальними за всі процеси, що у нас відбуваються", — висловився секретар РНБО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний, чутки про відставку якого активізувалися останнім часом, написав колонку для CNN. У ній, серед іншого, наголосив, що нам необхідна нова державна система технологічного переозброєння (мовляв, це кардинально змінить ситуацію на полі бою та зміцнить позиції України). А ще – перерахував проблеми, які заважають розвитку ЗСУ. Серед них: нездатність держінститутів в Україні покращити рівень укомплектованості збройних сил без застосування непопулярних заходів; недосконалість нормативно-правової бази; часткова монополізація оборонної промисловості. Як оцінюєте цей хід Залужного? Чим швидше за все завершиться конфлікт між вищим політичним і вищим військовим керівництвом України? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харя Кришны

7 лютого 2024, 10:28

Бубочка зассал?


Новини