Головна Новини Суспільство події Відомо, чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великдень та травневі свята
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомо, чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великдень та травневі свята

В Україні не буде додаткових вихідних на Великдень та травневі свята

18 квітня 2022, 19:24
Поділіться публікацією:

Цьогоріч з причини  воєнного стану в нашій країні відмінені дні додаткових вихідних з нагоди Великодня та травневих свят. Тому 25 квітня, 2 і 9 травня будуть робочі  дні. Про це інформують в  Держслужбі праці.

Відомо, чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великдень та травневі свята

В Україні скасували додаткові вихідні (фото з відкритих джерел)

В повідомленні зазначено, що за  статтею 6 закону "Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану" встановлюються інші правила на  час дії воєнного стану. З цієї причини призупинено дію статті 73 КЗпП, згідно з якою визначаються святкові та неробочі дні.

"Тому 25 квітня, 2 травня і 9 травня звичайні робочі дні, робота в які оплачується в звичайному порядку", -  пояснюють фахівці Держслужби праці.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, якою буде погода в Україні на Великдень.У 2022 році православні християни святкують Великдень 24 квітня, і погода обіцяє бути в цей день досить прохолодною, як для середини весни. Про це повідомляє народний синоптик Володимир Деркач. У середині цього місяця, за словами експерта, українцям варто готуватися до похолодання, вночі в деяких регіонах можливі нічні заморозки. Наприкінці квітня прогнозуються дощі, але температура повітря буде комфортною, іноді можливі перепади у бік мінусу. Ще один український синоптик Станіслав Щедрін також спрогнозував похолодання на Великдень та опади у вигляді дощу. Десь після 20 квітня в Україні почнуть погіршуватися погодні умови й такий прогноз протримається до 29-30 числа. У Києві, за прогнозом від Gismeteo, 24 квітня, пройде дощ, а температура повітря прогріється до +14 градусів. На сході країни стовпчики термометра вдень піднімуться до +14...+19 градусів, а в західних регіонах становитимуть +4...+7 градусів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини