Головна Новини Суспільство події Відновлення інфраструктури: на Київщині відновили міст через річку Ірпінь (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Відновлення інфраструктури: на Київщині відновили міст через річку Ірпінь (ФОТО)

Через річку Ірпінь відкрили рух, повідомив Олександр Кубраков

29 квітня 2022, 16:50
Поділіться публікацією:
Після звільнення  територій у Київській області триває відновлення доріг та іншої критичної інфраструктури. Стало відомо, що через річку Ірпінь відкрили рух на ділянці дороги М-07 Київ – Ковель – Ягодин. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію очільника Міністерства інфраструктури України Олександра Кубракова.
За словами очільника міністерства, відновлення тимчасової переправи зайняло 2 тижні. Окрім цього, Олександр Кубраков повідомив, що на інших ділянках також активно тривають відновлювальні роботи.
"Відкрили рух через річку Ірпінь на дорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин. Ця переправа відновлює сполучення Гостомеля, Бучі та Бородянки зі столицею. Усі роботи  з будівництва тимчасової переправи зайняли 2 тижні. Під'їзні шляхи протяжністю 150 та 125 метрів, ширина проїзної частини та мосту — 8 метрів. Міст на трасі М-07, як і більшість на Київщині, було підірвано на початку війни. Відновлювальні роботи тривають на ключових інфраструктурних об'єктах області – їх маже 20 і будуть відновлені до кінця квітня",- повідомив міністр.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на Київщині функціонують вже три переправи, триває розчистка міст та доріг. Дорожні служби продовжують відновлювати інфраструктуру після вторгнення російських окупантів. У міністерстві інфраструктури України повідомили, що вони фокусуються не лише на важливих логістичних маршрутах. За словами міністра, сьогодні на Київщині функціонують вже три переправи : у Стоянці, Романівці та Катюжанці. Ще на 6 переправах рух відновлено, та 8 перепав біля зруйнованих мостів зараз будується. Окрім цього, посадовець розповів, що дорожнім службам вдалося зробити у містах на Київщині.

Відновлення інфраструктури: на Київщині відновили міст через річку Ірпінь (ФОТО)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини