Головна Новини Суспільство події Відновлення інфраструктури: на Київщині функціонують вже три переправи, триває розчистка міст та доріг
commentss НОВИНИ Всі новини

Відновлення інфраструктури: на Київщині функціонують вже три переправи, триває розчистка міст та доріг

На Київщині, на Житомирській трасі — понад 100 км вже очищено

19 квітня 2022, 20:59
Поділіться публікацією:
Дорожні служби продовжують відновлювати інфраструктуру після вторгнення російських окупантів. У міністерстві інфраструктури України повідомили, що вони фокусуються не лише на важливих логістичних маршрутах. Про це повідомляють "Коментарі"з посиланням на інформацію очільника відомства Олександра Кубракова.
За словами міністра, сьогодні на Київщині функціонують вже три переправи : у Стоянці, Романівці та Катюжанці. Ще на 6 переправах рух відновлено, та 8 перепав біля зруйнованих мостів зараз будується. Окрім цього, посадовець розповів, що дорожнім службам вдалося зробити у містах на Київщині.
"Бородянка, Буча, Ворзель, Гостомель та Ірпінь — всі ці населені пункти у передмістях Києва були окуповані російськими військовими. У цих містечках велись запеклі бої, але сьогодні, вже на звільнених територіях, щоденно працюємо над тим аби якнайшвидше розчистити вулиці. Знищена техніка ворога, спалений цивільний транспорт, зламані паркани, дерева та наслідки авіаударів. З 5 квітня дорожні бригади долучились до волонтерів та комунальників та фактично займаються генеральним прибиранням. На сьогодні маємо 170 км прибраних вулиць. Фокусуємось не лише на важливих логістичних маршрутах, але й там де ворог нищив інфраструктуру: дороги, пішохідні переходи, бар’єрне огородження, шумові екрани",- повідомив міністр.
Також Кубрак розповів, де найбільше розчистили важливі державні дороги.
"Найбільше було зроблено на Київщині, на Житомирській трасі — понад 100 км вже очищено. Роботи тривають і на трасі М-07 Київ — Ковель — тут розчищено вже 35 км. Працюємо і на регіональних та територіальних шляхах — 30 км вже чисті. Системно ведемо роботу з будівництва тимчасових переправ, де сполучення зі столицею або регіонами відсутнє, Укравтодор разом з військовими будує тимчасові переправи",- підсумував міністр.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що відбудова звільнених територій: відомо, де відкрили ділянки для руху потягів.
 

Відновлення інфраструктури: на Київщині функціонують вже три переправи, триває розчистка міст та доріг

Відновлення інфраструктури (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини