Головна Новини Суспільство події Україна відкриває кордон з Кримом: відомі умови для приїжджих
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна відкриває кордон з Кримом: відомі умови для приїжджих

У прибулих з Криму запитають страховку і відправлять в ізоляцію

27 серпня 2020, 12:27
Поділіться публікацією:

З 29 серпня Україна відновлює роботу контрольно-пропускних пунктів в'їзду на тимчасово окуповану територію Криму і виїзду з неї. Про це повідомляє Міністерство реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Україна відкриває кордон з Кримом: відомі умови для приїжджих

Однак, як повідомили в прес-службі відомства, з 29 серпня по 28 вересня під час карантину іноземці та особи без громадянства повинні будуть мати при собі страховий поліс, що покриває лікування коронавірусу в Україні. Крім того, всі ті, хто прибув в Україну з тимчасово окупованих територій, повинні будуть пробути два тижні в ізоляції та активувати мобільний додаток "Дія". Не підлягають ізоляції або обсервації лише діти до 12 років і дипломати.

Нагадаємо, темпи поширення коронавірусу знову прискорилися. За добу в Україні виявили майже 2 тисячі нових випадків. Найбільше їх зафіксували в Києві, а також у Харківській області. Про це  йдеться на сайті РНБО.

Відразу +1974 українців отримали за вчора позитивні тести на COVID-19 з лабораторії. Загальна кількість інфікованих станом на ранок четверга, 27 серпня, вже становить 112 059 осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини