Головна Новини Суспільство події Відкрите небо з Італією: в Україні з'явиться 17 нових рейсів в європейську державу
commentss НОВИНИ Всі новини

Відкрите небо з Італією: в Україні з'явиться 17 нових рейсів в європейську державу

Завдяки новій угоді з Італією літати туди українці зможуть за принципом відкритого неба

27 липня 2020, 14:42
Поділіться публікацією:

Україна підписала нову угоду про авіаперевезення з Італією і тепер польоти будуть відбуватися за принципом "відкритого неба". Про це повідомляє портал avianews.com з посиланням на лоукостер Wizz Air, який анонсував 17 нових рейсів з Італією.

Відкрите небо з Італією: в Україні з'явиться 17 нових рейсів в європейську державу

У компанії говорять, що угода повністю лібералізувала ринок між двома країнами, після чого авіаційна влада Італії надала права на маршрути Wizz Air. Раніше за принципом відкритого неба працювала компанія Ernest Airlines, однак у січні 2020-го вона призупинила польоти. У березні 2020 року Італія видала права на 11 маршрутів з Італії в Україну ірландському лоукостеру Ryanair, який має бази в країні і наймає місцевий персонал. Пізніше авіакомпанія анонсувала ще шість маршрутів, збільшивши їхню загальну кількість до 17. Тепер же зелене світло дали і Wizz Air, яка анонсувала ще 17 рейсів в Італію з України.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що кордон з Чорногорією можуть перетинати лише жителі країн "зеленого списку". Ті, хто раніше потрапив в "жовтий список", можуть в'їжджати на авто лише за наявності від'ємного і обов'язково свіжого ПЛР-тесту. Потрапити в Чорногорію без обмежень можна літаком, а також на авто (але тільки якщо останні 15 днів українські мандрівники перебували в країнах "зеленого" або "жовтого" списків). Крім того, для всіх українських туристів передбачені нові правила.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини