Головна Новини Суспільство події ВІДЕОФАКТ: зниклого з лікарні Єфремова зняли в інвалідному візку
commentss НОВИНИ Всі новини

ВІДЕОФАКТ: зниклого з лікарні Єфремова зняли в інвалідному візку

Незважаючи на те, що нових даних про стан здоров'я Єфремова, який влаштував смертельне ДТП в центрі Москви, немає, користувачі впевнені: той не може ходити після інсульту

13 серпня 2020, 17:26 comments1502
Поділіться публікацією:

У Мережу виклали відео, на якому видно, як 56-річного російського актора театру і кіно Михайла Єфремова котять по Боткінській лікарні на інвалідному візку. Незважаючи на те, що нових даних про стан здоров'я зірки, яка влаштувала смертельне ДТП в центрі Москви, немає, користувачі впевнені: той не може ходити після інсульту.

ВІДЕОФАКТ: зниклого з лікарні Єфремова зняли в інвалідному візку

Відзначимо, що дане відео опублікували в Telegram-каналі "Москва 24". Судячи з запису, актор зараз знаходиться на лікуванні в Боткінській лікарні. Хоча раніше ЗМІ повідомляли про те, що пацієнт Єфремов в даній установі не числиться.

Раніше ми повідомляли, що адвокат Михайла Єфремова Ельман Пашаєв заявив, що у його довірителя важкий стан здоров'я, він пережив інсульт. Лікарі підтверджують цей діагноз і оцінюють його стан як середньої тяжкості, підкреслюючи, що загрози життю артиста немає. Наступне засідання у справі про смертельне ДТП за участю заслуженого артиста Росії відбудеться 18 серпня о 10:00.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що згідно з даними судової експертизи, в день гучної аварії в крові Михайла Єфремова було виявлено вміст алкоголю, еквівалентний пляшці горілки. Тоді загинув водій іншого транспортного засобу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини