Головна Новини Суспільство події Відбудова звільнених територій: що встигли зробити дорожники у Київській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Відбудова звільнених територій: що встигли зробити дорожники у Київській області

Олександр Кубраков розповів, що зробили дорожники за 9 днів у Київській області

15 квітня 2022, 00:06
Поділіться публікацією:
Дорожні служби у Київській області продовжують очищати основні маршрути, зруйновані та захаращені російськими окупантами. Очільник міністерства інфраструктури України Олександр Кубраков розповів, що встигли зробити дорожники за 9 днів у Київській області. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію високопосадовця.
Олександр Кубраков повідомив, скільки кілометрів вдалося прибрати у Київській області.
"Очищено більше сотні кілометрів вулиць Ірпеня та траси М-06 Київ – Чоп. Збираємо сміття, знищену техніку ворога, автівки. У містах–героях – Ірпені, Бучі та Бородянці прибрано 125 км доріг. Прибираємо також міжнародні та регіональні дороги: М-06 Київ – Чоп – 102,6 км; М-07 Київ – Ковель – Ягодин –14 км; Р-30 Під’їзд до Ірпеня –2,8км; Т-10-01Ворзель – Забуччя – /Київ-Чоп/ – 4,1км",- повідомив Кубраков.
Окрім цього, керівник міністерства інфраструктури розповів, де вже відкрили тимчасові переправи. За його словами, у Київській області будують 6 переправ на критично важливих логістичних напрямках.
"Аби сполучення зі столицею та містечками було налагоджено – біля зруйнованих мостів будуємо тимчасові переправи. Це допоможе забезпечити проїзд та доставку вантажів до всіх куточків що її потребують. Вже відкрито рух двома переправами: Р-30 Під’їзд до Ірпеня, переправа через річку Ірпінь у с.Романівка; Р-02 Київ-Іванків-Овруч, переправа через річку. Здвиж с.Катюжанка. Ще 6 переправ по області зараз активно будуються на критично важливих логістичних напрямках",- підсумував міністр.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Київській області розпочали облаштовувати нові тимчасові переправи.
 

Відбудова звільнених територій: що встигли зробити дорожники у Київській області

Дорожники активно будують тимчасові переправи та розчищають дороги (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини