Головна Новини Суспільство події Відбудова звільнених територій: у Київській області розпочали облаштовувати нові тимчасові переправи
commentss НОВИНИ Всі новини

Відбудова звільнених територій: у Київській області розпочали облаштовувати нові тимчасові переправи

Олександр Кубраков показав, як відновлюється Київська область

13 квітня 2022, 20:42
Поділіться публікацією:
У Київській області звільнені території від російських окупантів потрохи повертаються до життя. Так, у регіоні розпочали розчищати дороги та облаштовувати нові тимчасові переправи. Про це повідомляють "Коментарі" з посилання на інформацію очільника Міністерства інфраструктури України Олександра Кубракова.
Високопосадовець розповів, де у Київській області вже тривають роботи
"На маршруті Демидів – Іванків важка будівельна техніка працює на дорозі Р-02 Київ – Іванків – Овруч, облаштовуємо під'їзди та зводимо переправу через річку Здвиж. На трасі М-07 Київ – Ковель у місті Бородянка ведуться роботи з влаштування тимчасового проїзду зруйнованим мостом. Цього тижня завершили будівництво двох тимчасових переправ: на дорозі Р-02 у селі Катюжанка та дорозі Р-30 на під'їзді до Ірпеня. Тривають роботи у Стоянці — плануємо відкрити переправу вже наступного тижня",- повідомив Кубраков.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Чернігівській області будують тимчасові переправи. У Чернігівській області почали відновлювати штучні споруди. Адже під час вторгнення Росії  в регіоні було зруйновано 16 мостів та шляхопроводів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію очільника Міністерства інфраструктури Олександра Кубракова. Чиновник розповів, де саме будуть зводити тимчасові переправи замість зруйнованих мостів. Зокрема, роботи зі зведення тимчасової переправи розпочалися поблизу Смолина. Дві тимчасові переправи буде збудовано на дорозі Р-69 Київ – Вишгород – Десна – Чернігів, біля сіл Смолин та Якубівка.

 
 


Відбудова звільнених територій: у Київській області розпочали  облаштовувати нові тимчасові переправи

Відновлення Бородянки (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини