Головна Новини Суспільство події Відбудова звільнених територій: на Чернігівщині відкрили рух на двох тимчасових переправах
commentss НОВИНИ Всі новини

Відбудова звільнених територій: на Чернігівщині відкрили рух на двох тимчасових переправах

Загалом на території Чернігівської області було зруйновано 680 км державних доріг та 22 мости

2 травня 2022, 21:13
Поділіться публікацією:
На звільнених від російських окупантів територіях, триває відновлення критичної інфраструктури, яка була знищена під час бойових дій. У Чернігівській області відкрили ще 2 дорожні переправи. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію очільника міністерства інфраструктури України Олександра Кубракова.
За інформацією міністра, відновлювальні роботи тривають на Чернігівщині, відтак, було відкрито рух ще на двох тимчасових переправах. Окрім цього, чиновник розповів, скільки об'єкті та кілометрів доріг було зруйновано внаслідок повномасштабного наступу рф.
"У результаті бойових дій на території області було зруйновано 680 км державних доріг та 22 мости. Після звільнення території Чернігівщини дорожнє господарство відновило роботу для забезпечення безперервної гуманітарної та медичної допомоги.Цими вихідними чергову переправу збудували на маршруті, який поєднує міста Чернігів та Мена, на дорозі Н-27. За 5 днів змонтували прогонову будову тимчасового мосту, облаштували перекриття та огородження мосту. Ще одна переправа запрацювала на дорозі Р-69 Київ – Чернігів. Влаштовано насип тимчасової об'їзної дороги. Для пропуску води влаштовано труби та шар покриття з щебенево-піщаної суміші. Це вже друга тимчасова переправа, збудована на маршруті, що з'єднує Чернігівщину з Київщиною. Всього в Чернігівській області відновили рух на 8 мостах та шляхопроводах",- повідомив Олександр Кубраков.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на Київщині відновили міст через річку Ірпінь. Зокрема, через річку Ірпінь відкрили рух на ділянці дороги М-07 Київ – Ковель – Ягодин.
 

Відбудова звільнених територій: на Чернігівщині відкрили рух на двох тимчасових переправах

На Чернігівщині відкрили рух на двох тимчасових переправах (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини