Головна Новини Суспільство події "Ви спали, а в нас летіли ракети": Зеленський звернувся до білорусів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ви спали, а в нас летіли ракети": Зеленський звернувся до білорусів

Президент України Володимир Зеленський звернувся до громадян Білорусі та зазначив, що з боку їхньої країни в нашу державу летять ракети

27 лютого 2022, 10:40
Поділіться публікацією:








Сьогодні, 27 лютого, триває четвертий день війни між Україною та Російською Федерацією. Президент нашої держави Володимир Зеленський звернувся до білорусів, заявивши, що з території їхньої країни в Україну летять ракети.

"Ви спали, а в нас летіли ракети": Зеленський звернувся до білорусів

Зеленський звернувся до громадян Білорусі (фото з відкритих джерел)

"На Київ напали о 4-й ранку…а ви спали, брати білоруси. А ми прокинулися. Але ви й зараз спите, а ми з цього моменту вже не лягаємо, бо ми боремося. Ми боремося за свою землю і за свою свободу, бо має повне на це право", – сказав президент.

Зеленський зазначив, що з білоруської території пішли ракети, літаки, вертольоти, техніка, яка била по українським будинкам та життям наших громадян. Російські війська, які йдуть з кордону Білорусі, намагаються зруйнувати й підірвати все, що було побудовано за десятиліття.

Також президент наголосив, що переговорів із Росією у Білорусі не буде. Він готовий сісти за стіл переговорів у будь-якій країні, окрім тієї, із територією якої в Україну летять ракети

.

Нагадаємо, за словами радника голови Офісу президента Михайла Подоляка, переговори України з Росією мають ґрунтуватися на здоровому глузді та бути такими, щоб можна було напрацювати чесне рішення на користь людей та національної державності України.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що президент України Володимир Зеленський закликав країни "Бухарестської дев'ятки" допомогти Україні припинити війну, яку розпочала Росія, змусивши Володимира Путіна до переговорів.

Читайте також, що президент України Володимир Зеленський у зв'язку з настанням Росії звернувся до лідерів ЄС і закликав їх запроваджувати проти агресора потужні економічні санкції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини