Головна Новини Суспільство події Ветеран зі Сміли розкрив подробиці нападу: "Ображали та вимагали гроші"
commentss НОВИНИ Всі новини

Ветеран зі Сміли розкрив подробиці нападу: "Ображали та вимагали гроші"

Образи та напад: ветеран зі Сміли розповів, як його побили

11 вересня 2024, 19:12
Поділіться публікацією:

У Смілі стався жорстокий напад на колишнього військовослужбовця Анатолія Гончаренка, після чого було порушено кримінальну справу за чотирма статтями. Прес-секретар Головного управління Національної поліції Зоя Вовк підтвердила, що підозрюваного вже доставлено до суду для визначення запобіжного заходу.                                              

Ветеран зі Сміли розкрив подробиці нападу: "Ображали та вимагали гроші"

Вимагали гроші та погрожували: ветеран зі Сміли про жорстокий напад

Інцидент стався увечері 3 вересня, коли Гончаренко випадково зіткнувся з жителем Сміли, з яким у батьків раніше виник конфлікт. За словами військового, після невеликого зіткнення на дорозі Анатолій опублікував у соціальних мережах фотографію автомобіля порушника, сподіваючись з'ясувати причини конфлікту та мирно його вирішити.                                                                   

Однак коли Гончаренко підійшов до кривдника для розмови, ситуація різко загострилася

"Вони одразу підійшли і почали ображати, вимагати гроші за авто. Почали ставити мене на "лічильник". Буквально за кілька хвилин розмови той, що на мене кричав і обзивав, він одразу почав бити. Тобто я йому нічого не говорив проти: ніяких погроз не було, все тихо-мирно", – зазначив ветеран.

За словами Зої Вовк, поліція вживає всіх необхідних заходів для ретельного розслідування справи та забезпечення справедливості.

Раніше "Коментарі" писали, що в Черкаській області виявився новий підозрюваний у справі про напад на ветерана. Олег Гудима, начальник обласної поліції, повідомив, що триває активне розслідування і всі учасники події перевіряються щодо порушень.                                    



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини