Головна Новини Суспільство події Ветеран АТО Михайло Майман повернувся в Україну і готовий в суді відстояти свою правоту
commentss НОВИНИ Всі новини

Ветеран АТО Михайло Майман повернувся в Україну і готовий в суді відстояти свою правоту

За словами ветерана, зараз він знаходиться під загрозою арешту співробітниками поліції

8 жовтня 2021, 19:52
Поділіться публікацією:

Ветеран АТО Михайло Майман, який раніше заявив, що проти нього в Україні незаконно відкрили кримінальну справу, повідомив, що повернувся на Батьківщину і прибув до Голосіївського суду Києва, щоб відстояти свої права і підтвердити неспроможність інформації про його розшук. Про це він заявив у відеозверненні, яке опублікував на своєму Telegram-каналі Mayman News.

Ветеран АТО Михайло Майман повернувся в Україну і готовий в суді відстояти свою правоту

Михайло Майман (фото з відкритих джерел)

Однак через неявку прокурорів призначене засідання не відбулося і його перенесли на понеділок, 11 жовтня. За словами ветерана, за кримінальним переслідуванням проти нього стоїть народний депутат від ОПЗЖ  Ілля Ківа

"У мене є інформація, що народний депутат Ілля Ківа, який організував замах на мене в Туреччині," порішав ", щоб зробити подарунок президенту Російської Федерації, якого він вчора вітав з днем народження, щоб мене закрили в СІЗО, заарештували до суду", — заявив Майман.

За словами ветерана, зараз він знаходиться під загрозою арешту співробітниками поліції, з якими Ілля Ківа на зв'язку, "вирішує питання і хоче посадити мене до в'язниці".

Раніше Майман повідомив, що поліція без будь-яких підстав порушила проти нього кримінальну справу і навіть незаконно оголосила Маймана в розшук. Це сталося після того, як ветеран АТО спробував закрити наркопритон в Києві.

Пізніше Михайло Майман повідомив, що Ілля Ківа організував на нього невдалий замах в Туреччині.

Як відомо, конфлікт Маймана з Ківою почався ще в 2015 році в АТО. Тоді Майман викрив Ківу в "кришуванні" наркоторгівлі і контрабанди на Донбасі.

У минулому році Ківа напав на Маймана в одному з ресторанів Києва, проте отримав відсіч.

Влітку цього року Майман опублікував відео, як Ківа відпочиває в одному з найдорожчих готелів анталійського узбережжя — п'ятизірковому Rixos Sungate. На кадрах видно, як нардеп боїться спілкуватися і фактично тікає від ветерана, викрикуючи погрози.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Ілля Ківа може бути причетний до вбивства власника одного зі столичних спортклубів — Михайло Майман.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/maymannews/26
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини