Головна Новини Суспільство події Весільний бум: де в Україні одружуються та розлучаються найбільше
commentss НОВИНИ Всі новини

Весільний бум: де в Україні одружуються та розлучаються найбільше

В Україні зафіксовано на 21% більше шлюбів, а ніж за той самий період у 2021 та абсолютний рекорд за останні 7 років

14 вересня 2022, 10:45
Поділіться публікацією:

Війна, невизначеність, апатія – це все не про Україну та українців. Підтвердженням цього є те, що за перші 6 місяців 2022 року було зареєстровано рекордну кількість шлюбів – 103 903. Для порівняння, у 2021 році за цей же період було зареєстровано на 21% менше шлюбів. Якщо ж взяти ці показники за останні 7 років, то в нинішньому році також є абсолютний рекорд. Як інформує видання "Коментарі", про це пише "Опендабот".

Весільний бум: де в Україні одружуються та розлучаються найбільше

Весілля. Фото: з відкритих джерел

Є ще один приємний показник. Кількість розлучень теж суттєво знизилась, порівняно з показником за той же період в минулому році. Кількість розлучень знизилася майже вдвічі – на 42%.

За кількістю одружень на першому місці Дніпропетровська область і це при тому, що регіон розташований безпосередньо на лінії фронту. За цей період в області було зареєстровано 13025 родин. Також збільшення кількості шлюбів відмічається у всіх західних областях. Єдиним аутсайдером в цьому плані є Чернівецька область. Там від початку року кількість шлюбів знизилась на 11% у порівнянні з відповідним періодом тогоріч.

Цікаво також є те, що за кількістю розлучень Дніпропетровська область також є лідером по Україні. Там зафіксовано 943 розлучення.

Адвокат Ольга Шевченко звертає увагу на те, що треба враховувати об’єктивний фактор, який полягає в тому, що багато жінок з дітьми виїхали за межі країни, коли чоловіки залишилися в Україні із-за неможливості виїхати. При цьому серед тих жінок, що виїхали є чимало таких, які вже не планують повертатися до своїх чоловіків і просто не мають можливості, щоб розлучитися.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Україні без пенсій опиниться половина 60-річних: як змінять вимоги.

Також видання "Коментарі" повідомляло — чи переноситимуть осінні канікули: точні дати відпочинку дітей у 2022 році.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини