Головна Новини Суспільство події Чи переноситимуть осінні канікули: точні дати відпочинку дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи переноситимуть осінні канікули: точні дати відпочинку дітей

Осінні канікули цієї осені мають бути за графіком

14 вересня 2022, 08:10
Поділіться публікацією:

З 1 вересня в Україні розпочався новий навчальний рік. Варто сказати, що хоч і воєнний стан оголошено по всій країні і загроза ракетних ударів також є по всій країні, але навчальні заклади залежно від географічного розташування функціонують по-різному. Отже, для частини дітей 1 вересня розпочалося офлайн, а для іншої частини довелося розпочинати навчання дистанційно. Канікули, незалежно від форми навчання, мають бути за планом. Хоча деякі винятки таки можуть бути. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "Styler".

Чи переноситимуть осінні канікули: точні дати відпочинку дітей

Діти. Фото: із відкритих джерел

Більшість шкіл в Україні працюють за семестровою системою (два семестри з відпочинком). У таких школах осінні канікули варто очікувати з 24 до 30 жовтня 2022 року.                                                           

Якщо ж ваша дитина навчається у навчальному закладі, де діє триместрова система з модулями (переважно в ліцеях та коледжах). Тут осінні канікули мають інший графік: перші – з 3 до 9 жовтня 2022 року. Другі – з 21 до 27 листопада 2022 року.

Щодо можливого усунення дати канікул, то це може статися лише, якщо вплине військова та епідеміологічна ситуації в Україні. Також на дату канікул можуть вплинути погодні умови у школах, де діти навчаються офлайн. Якщо температурний режим у навчальних закладах буде занадто низьким, дітей можуть відправити на канікули або продовжити їх.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Офісі президента розповіли, що призведе до обвалення фронту росіян.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Джо Байден відреагував на успішний контрнаступ ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини