Головна Новини Суспільство події Вдарять серйозні морози: де в Україні буде найхолодніше
commentss НОВИНИ Всі новини

Вдарять серйозні морози: де в Україні буде найхолодніше

Актуальний прогноз погоди на 11 листопада

10 листопада 2021, 23:00 comments1613
Поділіться публікацією:

Погода в нашій  країні перетворюється з осінньої на зимову. Особливо це буде відчутно на цьому тижні. Адже холодний арктичний циклон принесе нам відчутні  для всіх нічні морози. На деяких територіях вони будуть доходити до — 7 градусів. Про це інформує Український гідрометцентр.

Вдарять серйозні морози: де в Україні буде найхолодніше

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

Зокрема, з появою арктичного циклону вночі в східних регіонах температура відчутно мінусуватиме: буде-3 -6. Денної пори погода чудова, ясна, але прохолодна +3+7 градусів.

 В південних регіонах матимемо ясну та сонячну погоду. Вночі похолодає і мінусуватиме  до -1 градуса, денної пори стане тепліше +5+7 градусів.

 В північних регіонах так само з сонцем, але без опадів. Вночі допікатиме мороз -5 -7, вдень повітря  буде теплішим+4+6 градусів.

 На західних територіях  дощі теж не очікуються, денної пори сонце та погожо, температура+6+9. Вночі так само прийдуть морози -3-7

На центральних територіях вночі буде мороз -5-7 градусів, денної пори +4+7 градусів.

В столиці нашої країни буде прохолодно, але сонячно. Вночі прийдуть морози -4 -6, денної пори потеплішає до +3+5 градусів.

Як попереджують синоптики центру, 11 листопада нічні морози стануть сильнішими. В деяких регіонах буде мінусова температура до -9 градусів.

Вдень повітря прогріватиметься, холодно буде тільки на східних територій. На західних — повітря прогріється до +10 градусів. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Україну йдуть морози.Холодна листопадова погода, дощі, а вночі їм прийдуть на зміну нічні заморозки. Хоча, як передбачають синоптики, дощі намочать землю лише в кількох регіонах країни.  Такою буде за прогнозом фахівців погода на неділю, 7 листопада. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини