Головна Новини Суспільство події В Україну йдуть морози: де зміниться погода
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йдуть морози: де зміниться погода

Актуальний прогноз погоди

6 листопада 2021, 23:15 comments1478
Поділіться публікацією:

Холодна листопадова погода, дощі, а вночі їм прийдуть на зміну нічні заморозки. Хоча, як передбачають синоптики, дощі намочать землю лише в кількох регіонах країни.  Такою буде за прогнозом фахівців погода на неділю, 7 листопада. Про це інформує Укргідрометцентр.

В Україну йдуть морози: де зміниться погода

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

Разом з тим, як стверджують синоптики цього  центру, в усіх регіонах нашої країни пануватиме холодна хмарна погода з деякими проясненнями. Сильного буревію вже не буде, він піде далі. Тому вітер буде спокійний, не рвучкий та колючий. Його сила становитиме лише до 10 метрів на секунду.

Вдень, 7 листопада стовпчики термометрів на усіх українських територіях покажуть в середньому  +7+12 градусів. Тепло та комфортно буде  в південних регіонах, де плюсуватиме+15 градусів.

 Нічної пори температура опуститься вниз до позначки мінус. Тому буде -1+4 градуси, в південних регіонах +7. Найсуттєвіші заморозки будуть  на Прикарпатті, сягатимуть -4 градуси.

На Київщині великих опадів не передбачається. Вихідного дня тут буде+10 градусів, вночі стане прохолодніше, але мінусів ще не буде+2+4 градуси. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Україну йдуть дощіПогода в нашій країні майже кожного дня буде іншою. Тепло, дощі, вітри, похолодання. Синоптики називають це атмосферними гойдалками. За прогнозом Наталки Діденко, 5 листопада в північних та західних регіонах будуть опади. На інших територіях – тумани, на східних територіях – сильний штормовий буревій. Але буде тепло, місцями можливо +20.  В столиці 5 листопада похмуро, пройде невеликий дощ, так само потеплішає +15+17 градусів. Але на вихідні температура стане нижчою, буде холодніше, в деяких регіонах дощитиме.   

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини