Головна Новини Суспільство події Вдало перемагаємо корупцію: детектив НАБУ пересів на нову іномарку за мільйон
commentss НОВИНИ Всі новини

Вдало перемагаємо корупцію: детектив НАБУ пересів на нову іномарку за мільйон

Працівники антикорупційних органів продовжують покращувати свій матеріальний стан, не показуючи результатів боротьби з корупцією, на які чекає суспільство

7 лютого 2022, 14:30
Поділіться публікацією:

Старший детектив Національного антикорупційного бюро Володимир Уразовський тепер буде добиратися на роботу на новому кросовері Citroen C5 Aircross. Вартість авто в автосалоні дорівнює майже 1 мільйону гривень. Як передає портал "Коментарі", таку суму занесено до декларації, пишуть "УНН".

Вдало перемагаємо корупцію: детектив НАБУ пересів на нову іномарку за мільйон

Кросовер Citroen C5 Aircross. Фото: з відкритих джерел

Працівник НАБУ став власником нової машини якраз під Новий рік. 29 грудня Володимир Уразовський придбав автомобіль преміум-класу у компанії "Віді Елеганс".

Виходячи з тієї ж декларації, можна також дійти висновку, що в рік старший детектив заробляє приблизно стільки, скільки витратив на придбання нового авто – 1 122 474 грн.

УНН розповідає, заступник директора НАБУ Анатолій Новак у січні отримав на картку 1 млн 227 тис. грн зарплати.

Непогано справи йдуть і в САП. В.о. керівника САП Максим Грищук придбав 700 ОВДП на 708 тисяч гривень.

Видання зазначає, що такі цифри свідчать про те, що з держбюджету виділяються досить значні суми, завдяки чому суттєво покращується життя працівників антикорупційних органів. Ніхто з них не скаржиться на важкі умови праці, як і на те, що їм не вистачає зарплат і премій.

При цьому є статистика, яка не на користь антикорупційних органів України. Минулого року в Індексі сприйняття корупції наша країна суттєво погіршила свої позиції. Як результат, щодо подолання корупції Україна приблизно на тому ж рівні, як і найвідсталіші країни Африки. Нам далеко до Данії, Фінляндії та Нової Зеландії, які за показниками подолання корупції на перших позиціях. І ось тут привертає увагу один аспект, жодна з трьох вищезгаданих країн не має такої кількості антикорупційних органів, там немає НАБУ, САП та ВАКС. Там боротьбою з корупцією займаються правоохоронці.

Читайте також на порталі "Коментарі" — СБУ та НАБУ обшукують податківців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини