Головна Новини Суспільство події Вчителька зробила учневі щеплення від коронавірусу без згоди батьків: її заарештували
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчителька зробила учневі щеплення від коронавірусу без згоди батьків: її заарештували

Жінку заарештували, їй висунули звинувачення. У школі, де працювала вчителька, відразу ж поспішили відхреститися від інциденту та заявили, що не мають до цього жодного стосунку

5 січня 2022, 12:17
Поділіться публікацією:

У США вчителька, не отримавши згоду батьків, зробила своєму учню щеплення. Усе це закінчилося для 54-річного освітянина арештом. Жінка вирішила вакцинувати 17-річного парубка, коли той прийшов до неї додому. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "NBC News".

Вчителька зробила учневі щеплення від коронавірусу без згоди батьків: її заарештували

Вакцинація. Фото ua.depositphotos.com

Інцидент стався у Нью-Йорку. Школяр однієї з місцевих шкіл розповів батькам про те, що він був у гостях у своєї вчительки, і та зробив щеплення проти коронавірусу.

Мати старшокласника одразу ж звернулася до правоохоронних органів. Де заявила, що перед ним ніхто не цікавився, чи дає вона свою згоду на вакцинування дитини. Копи оперативно розслідували інцидент, перевіряючи ще раз ту інформацію, яку розповів учень, а потім і його мати. У результаті все сказане ними підтвердилося.

Після проведеного розслідування поліцейські встановили, що викладач справді не мала права робити учню щеплення, наперед не отримавши дозволу батьків хлопця. До того ж, як виявилося, вчителька не має медичної освіти, також не має дозволу, який дає їй право вакцинувати дітей.

Таким чином викладач опинилася за ґратами. У навчальному закладі, де працювала жінка, одразу ж поспішили заявити, що вони не давали нікому зі своїх вчителів рекомендацій про те, що потрібно вакцинувати своїх учнів. До того ж. Підкреслили в школі, жінка вакцинувала учня за межами школи, у себе вдома, отже, вони не мають жодного стосунку до того, що сталося. Бо це її особиста ініціатива.

Читайте також на порталі "Коментарі" — після проведеного дослідження вчені розповіли, що залишає COVID-19 в організмі людини після одужання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини