Головна Новини Суспільство події Вчителька з Рівного підкорила мережу своїми уроками: як їй це вдалося (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчителька з Рівного підкорила мережу своїми уроками: як їй це вдалося (Відео)

Вчителька прославилася в інтернеті завдяки емоційній подачі шкільного матеріалу

24 лютого 2021, 10:25
Поділіться публікацією:

Учителька з міста Рівне вразила свої методом викладання історії. Відео з частиною її уроку опублікували на Інстаграм-сторінці Rivne 1283.

Вчителька з Рівного підкорила мережу своїми уроками: як їй це вдалося (Відео)

Українські школи - вчителька з Рівного покорила учнів своїми уроками. Фото: v.img.com.ua

Викладачка Валентина Олександрівна з Олександрійського ліцею розповідала учням про Революції Гідності. Потім, щоб закріпити матеріал, жінка забралася на стіл і почала емоційно читати вірші. Так жінка хотіла підсилити інтерес дітей до теми.

Учні повідомляють, що заняття з Валентиною Олександрівною завжди оригінальні та цікаві. Всі теми вона намагається креативно розкрити. В коментарях можна знайти й відгуки випускників школи, в яких викладала ця вчителька. Уже дорослі люди згадують її з теплотою.

Батьки учнів Олександрійського ліцею також повідомляють, що їхні діти з радістю ідуть на уроки історії.


Проте під постом можна помітити й негативні коментарі. Зокрема, дехто думає, що така поведінка зовсім не личить вчителю. Інші вважають дії Валентини Олександрівни звичайним позерством.

Нагадаємо, що з 2022 року українські школярі середньої школи будуть навчатися за новою програмою. Відбудеться це в рамках реформи "Нової української школи". Відтак будуть введені нові предмети та зміниться кількість годин навчання на тиждень. Детальніше можна прочитати в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що українські учні невдовзі зможуть спробувати нове шкільне меню, розроблене Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Чим харчуватимуться учні, хто займався розробкою меню та хто контролюватиме якість харчування в навчальних закладах, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини