Головна Новини Суспільство події Вбивство мера Кривого Рогу пов'язано з Вілкулами, - журналіст
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбивство мера Кривого Рогу пов'язано з Вілкулами, - журналіст

Сімейство Вілкулів продовжують керувати Кривим Рогом

16 серпня 2021, 12:38 comments1410
Поділіться публікацією:

Поки що слідство не може назвати точну причину смерті мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Відпрацьовуються три основні версії: вбивство, самогубство, а також необережне поводження зі зброєю. Але яка б з версій не була істинною, ясно одне, що загибель міського голови Кривого Рогу пов'язана з сімейством Вілкулів. Як передає видання "Коментарі", таку думку у себе в Facebook висловив відомий український блогер, журналіст Денис Казанський.

Вбивство мера Кривого Рогу пов'язано з Вілкулами, - журналіст

Констянтин Павлов - фото із відкритих джерел

За словами Дениса Казанського, Костянтин Павлов був не самостійною фігурою. Прізвище нового мера після виборів восени минулого року не означало, що сімейство Вілкулів перестало керувати містом. Якщо хтось не знає, то Павлов був людиною Вілкулів. Один із соратників Віктора Медведчука Вадим Рабинович тепер намагається зірвати побільше хайпу на смерті людини, намагається використовувати людину, якої вже немає, з метою піару для ОПЗЖ, але важливо розуміти, що Павлов в цій політичній силі знаходився чисто формально. Вже давно зрозуміло, що ОПЗЖ стала франшизою, яка в Кривому Розі належить Вілкулам. Саме тому вони негласно підтримали кандидатуру Павлова на місцевих виборах. Звідси випливає один висновок — вбивство мера Кривого Рогу так чи інакше пов'язано з Вілкулами.

Журналіст розповідає, що Вілкули мають в своєму розпорядженні більшість депутатів міськради. Якщо слідство так і не прийде до якогось із варіантів вбивства, то стежити потрібно за тим, як зміниться політична обстановка в місті. Це і буде найкращим показником того, хто стояв за цим вбивством.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з'явилися нові подробиці смерті мера Кривого Рогу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Дед Миха

21 серпня 2021, 08:52

Больше слушайте и смотрите блогеров! Они великие альтруисты! Значит правдивые!


Новини