Головна Новини Суспільство події Вбивство Фаріон: Зеленському назвали основні версії
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбивство Фаріон: Зеленському назвали основні версії

Правоохоронці досліджують версії, у тому числі і щодо РФ

20 липня 2024, 13:27 comments1236
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський розповів, що 20 липня отримав нові доповіді щодо вбивства Ірини Фаріон і досліджуються всі версії, включаючи ту, що веде до Росії. Як інформує портал "Коментарі", про це Володимир Зеленський повідомив у себе в Telegram.

Вбивство Фаріон: Зеленському назвали основні версії

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

Президент розповів, що нові доповіді він заслухав від міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка та керівника Служби безпеки України Василя Малюка.

"Відпрацьовуються всі доступні камери спостереження, продовжується опитування свідків, обстежується територія кількох районів. Досліджуються всі версії, включаючи ту, що веде до Росії", – повідомив Зеленський.

Президент додав, що міністр внутрішніх справ, заступники Генерального прокурора та керівники Національної поліції та СБУ перебувають у Львові.

Зазначимо, що раніше міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко повідомив, що вбивство Ірини Фаріон було спланованим.

"Стрілок готувався заздалегідь, і це неспонтанне вбивство. Скільки він готувався — тиждень чи два тижні — час покаже", — заявив міністр внутрішніх справ.

Ігор Клименко зазначив, що поліція Львова та області працюють спільно зі слідчими та оперативниками, співробітниками СБУ, які приїхали з Києва.

Читайте також на порталі "Коментарі" — колишня народний депутат від партії "Свобода", мовознавець Ірина Фаріон померла у лікарні після скоєння на неї у Львові. Про це повідомив голова Львівської обласної адміністрації Максим Козицький.

"Дуже прикро, але, незважаючи на всі зусилля медиків, врятувати Ірину Фаріон не вдалося. Щирі співчуття рідним, близьким та учням Ірини Дмитрівни", – написав Максим Козицький у Telegram.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини