Головна Новини Суспільство події "Ваша країна - смердючий смітник": Шарій скандально відреагував на нові кримінальні справи
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ваша країна - смердючий смітник": Шарій скандально відреагував на нові кримінальні справи

Журналіст публічно образив українську державу та закликав колег по професії розповсюдити свої слова

19 червня 2021, 18:00
Поділіться публікацією:

Український блогер, журналіст та політик Анатолій Шарій назвав Україну "дебільною недодержавою", обурившись на нові кримінальні справи, які відкрили в його стосунку вітчизняні правоохоронці. Такі слова Шарій опублікував у своєму Telegram-каналі.

"Ваша країна - смердючий смітник": Шарій скандально відреагував на нові кримінальні справи

Анатолій Шарій - фото: Facebook Шарія

Коментуючи нову інформацію про розслідування щодо власних фінансових махінацій, Анатолій Шарій вдався до провокацій та публічно принизив українську державу, стверджуючи, що його з нею нічого не пов'язує.

"Ваш смердючий смітник, ось ця типу держава, не повинно хвилювати нічого, що я роблю, купую, продаю і вимінюю за межами вашого смітника, типу держави, який розкладається та смердить на весь світ. Все, що мене пов'язує з цією дебільною недодержавою — громадянство, таке ж смердюче, як і сам смітник", — написав журналіст у своєму блозі.

Також скандальний блогер звинуватив ЗСУ у вбивстві дітей на Донбасі та обізвав громадян України "рабами безглуздої геополітичної помилки".

"Смітник може обурюватися моїми будинками, квартирами та іншим, що я роблю поза межами смітника. Втертися і йти туди, де у смітника є інтереси — вбивати дітей на Донбасі, красти на дорогах або забирати останні штани на тарифах для поки ще рабів цієї безглуздої геополітичної помилки", — додав Шарій.

Нагадаємо, що за інформацією народного депутата від "ЄС" Олексій Гончаренка, відносно Шарія відкрито кілька кримінальних справ згідно з різними статтями КК України. гідно із зазначеними у відповіді на запит нардепа даними, проти блогера відкриті справи відразу за трьома статтями Кримінального кодексу України. Це і внесення неправдивої інформації в документацію при реєстрації юридичної або фізичної особи (ч. 1 ст. 205-1), і ймовірне відмивання фінансів, які можуть бути отримані нечесним шляхом (ч. 2 ст. 209), і явна відмова від сплати необхідної суми податків до бюджету (ч. 3 ст. 212).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Вячеслав

25 червня 2021, 11:55

Недочеловек высказал своё недомнение...

Иван

20 червня 2021, 05:45

Анатолий красавчик и даже это дебильное фото на заставке говорит о зависти или заангажированности автора статьи. И что так возмутило заказчиков? Где конкретно Шарий сказал неправду? Беднейшая страна Европы ведет бессмысленную внутреннюю войну за счет нищего населения, мечтающего ее остановить. ДБ


Новини