Головна Новини Суспільство події Вакцинуємося і бігом на концерт: в МОЗ придумали, як стимулювати українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Вакцинуємося і бігом на концерт: в МОЗ придумали, як стимулювати українців

Ляшко анонсував новий "бонус" для тих, хто вакцинується на цьому тижні

17 серпня 2021, 08:11
Поділіться публікацією:

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко озвучив новий стимул для українців, які зважаться на вакцинацію проти коронавірусу на цьому передсвятковому тижні. Стимул цей полягає в тому, що всі вакциновані на цьому тижні отримають приємні сюрпризи — квитки на концерт до Дня Незалежності на НСК "Олімпійський". Як передає видання "Коментарі", про це міністр заявив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Вакцинуємося і бігом на концерт: в МОЗ придумали, як стимулювати українців

Як бачимо, в той час, як країни Заходу починають використовувати "метод батога", оголошуючи про ряд обмежень для невакцинованих громадян, в Україні все ще сподіваються на "метод пряника", намагаючись достукатися до свідомих громадян домовленостями і різного роду стимулами.

Так умова для отримання заповітних квитків дуже проста — потрібно прийти в пункт вакцинації з середи 18 серпня і провакцинуватися, тим самим ставши власником заповітних квитків на святковий концерт, приурочений до Дня Незалежності.

Віктор Ляшко також поділився порадою, як точно отримати квитки. Для стовідсоткової ймовірності потрібно прийти в пункти масової вакцинації, ті, що розташовані в торгово-розважальних центрах і в інших громадських місцях.

Відзначимо, добігає кінця літо і саме час згадати про одну з найгучніших обіцянок Віктора Ляшко. Перед тим як обійняти посаду міністра охорони здоров'я в країні він пообіцяв, що за літо провакцинуються 5 млн наших співвітчизників. В сумі буде зроблено 10 млн щеплень. Але поки що ця обіцянка з тріском провалюється. Україна тільки підходить до позначки в 2,7 млн вакцинованих.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Ляшко назвав дві умови для отримання міжнародного сертифікату про вакцинацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини