Головна Новини Суспільство події В Японії продали ящик мандаринів за 9 тисяч доларів: у чому секрет
commentss НОВИНИ Всі новини

В Японії продали ящик мандаринів за 9 тисяч доларів: у чому секрет

Мандарини славляться тонкою шкіркою і пряним смаком

6 листопада 2020, 22:37
Поділіться публікацією:

Так, виявляється, що можливо навіть таке: на одному з японських ринків продали ящик мандаринів за просто неймовірну суму — мільйон ієн (або майже 10 тисяч доларів). Вся справа в особливому сорті фруктів, які прославилися своєю тонкою шкіркою і приємним пряним смаком.

В Японії продали ящик мандаринів за 9 тисяч доларів: у чому секрет

В Японії продали ящик мандаринів за 9 тисяч доларів. Фото: unsplash

Так, сорт називається "Соцума" і продавці переконують в тому, що мандарини буквально "тануть у роті".

"Вони дозрівають під трьома сонцями — тим, що в небі, сонячним світлом, відбитим від моря і відбитим світлом від кам'яних стін терасових полів", — розповідає представник компанії Hinomaru Шин Асай.

Але найдивніше у всій цій історії те, що звичайна ціна цих мандаринів становить 8 тисяч ієн (що дорівнює 77 доларам). А продати їх в цей раз за таку рекордно велику суму вдалося завдяки тому, що це тільки початок їхнього сезону. Варто зазначити, що любитель незвичайного сорту мандаринів, який не пошкодував грошей, не захотів називати свого імені.

Нагадаємо, в Шотландії шукають людину, яка буде пробувати солодощі. Border Biscuits повідомила, що їм терміново потрібна людина, яка готова стати дегустатором їх солодощів. Заробітною платою вони її точно не скривдять, адже вона становить 52 тисячі доларів за рік (що дорівнює майже 1,4 мільйона гривень). В обов'язки працівника буде входити дегустація нових видів десертів і солодощів, яким той потім повинен виставити оцінку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини