Головна Новини Суспільство події В яких регіонах відновлено інтернет-покриття та зв'язок
commentss НОВИНИ Всі новини

В яких регіонах відновлено інтернет-покриття та зв'язок

Відновлено зв'язок та доступ до інтернету в трьох областях України

22 березня 2022, 09:46
Поділіться публікацією:

22 березня відновлено зв'язок та інтернет-покриття в Херсоні та Херсонській області, Запорізькій області, Донецькій. Про це повідомляють на каналі Державної служби спеціального звʼязку та захисту інформації України (Держспецзв'язку).

В яких регіонах відновлено інтернет-покриття та зв'язок

Фото ілюстративне / Pixabay

Наразі в Запорізькій області запрацювало 70% районних вузлів зв’язку "Укртелекома". 21 березня фахівцям компанії вдалося відновити  доступ до мережі інтернет в Донецькій області. Там працює 65% районних вузлів. 35% вузлів відключені, оскільки є  локальні пошкодження мережі. Роботи з відновлення доступу до інтернету в Донецькій області тривають, фахівці проводять ремонт мереж.

Повідомляється, що критична інфраструктура та національна мережа Укртелекому в Україні працюють. Послуги електронних комунікацій тимчасово не надаються в Чернігівській, Луганській та Херсонській областях.

Тривають роботи з відновленням мобільного зв'язку та інтернету в тих регіонах, де раніше точилися бої, звільнених районах областей.

Управління мережами здійснює Національний центр оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій (НЦУ) при Держспецзв'язку.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Генштабі розповіли, на скільки у окупантів ще вистачить запасів боєприпасів та продовольства. За 27 діб противник зазнав суттєвих втрат в Україні. Запасів боєприпасів та продовольства у окупантів має вистачити максимум на три дні. Така ж ситуація з пальним, поповнення запасів якого здійснюється через завезення з території РФ автоцистерн. Трубопровідне постачання пального росіянам забезпечити не вдалося.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини