Головна Новини Суспільство події В УЗ спростували фейки про припинення руху поїздів на сході
commentss НОВИНИ Всі новини

В УЗ спростували фейки про припинення руху поїздів на сході

Поїзди до населених пунктів східних областей курсують в штатному режимі

23 лютого 2022, 19:05
Поділіться публікацією:

Представники АТ "Укрзалізниця" спростували інформацію про те, що поїзди перестали курсувати до Маріуполя та інших великих міст Сходу. Оскільки в телеграм-каналах було поширено повідомлення про скасування владою пасажирських перевезень з східних областей. Про це повідомили в прес-службі Укрзалізниці.

В УЗ спростували фейки про припинення руху поїздів на сході

Фото ілюстративне / Pixabay

Там уточнили, що наразі змінено лише маршрут приміського поїзда сполученням Лантратівка — Кіндрашівська-Нова — Лантратівка. Поїзди до населених пунктів, що розташовані на підконтрольній уряду території, продовжують курсувати за графіком, в тому числі до Маріуполя, Костянтинівки, Попасної, Слов’янська та інших міст сходу України.

Ажіотажу з квитками немає, говорять в прес-службі та додають, що немає збільшення кількості охочих залишити схід країни. Тому українців просять довірять лише перевіреним джерелам та офіційним сайтам.

Станом на 17:00 23 лютого, бойовики збройних формувань з тимчасово окупованої території 59 разів обстрілювали позиції військових та цивільні об'єкти, зареєстровано 54 постріли з важкого озброєння: "Градів", станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, мінометів. Внаслідок обстрілів один військовослужбовець загинув, один отримав бойове травмування.

Як повідомляв портал "Коментарі", на залізниці вирішили змінити розклад руху поїзда у зв'язку із загостренням ситуації на сході України та обстрілами з боку терористичних угрупувань на тимчасово окупованих територіях України. Від 22 лютого поїзд не їздитиме через перегон Кіндрашівська-Нова – Новий Айдар.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини