Головна Новини Суспільство події УЗ змінила розклад руху поїзда через обстріли: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

УЗ змінила розклад руху поїзда через обстріли: що відомо

В Луганській області змінено рух приміського поїзда через загострення ситуації

23 лютого 2022, 10:55
Поділіться публікацією:

На залізниці вирішили змінити розклад руху поїзда у зв'язку із загостренням ситуації на сході України та обстрілами з боку терористичних угрупувань на тимчасово окупованих територіях України. Про це повідомляють в прес-службі АТ "Укрзалізниця" в Телеграм.

УЗ змінила розклад руху поїзда через обстріли: що відомо

Фото ілюстративне / Pixabay

Повідомляється, що буде змінено розклад руху поїзда №6481/6482 Лантратівка — Кіндрашівська-Нова — Лантратівка, що курсує в Луганській області.

Від 22 лютого поїзд не їздитиме через перегон Кіндрашівська-Нова – Новий Айдар. Як розповіли в прес-службі, поїзд рухатиметься зі станції Новий Айдар до Лантратівки. Відбуватиме він о 9:17 та прибуватиме на станцію "Лантратівка" о 12:47. Звідти поїзд відбуватиме о 13:12 й в 16:42 пасажири дістануться до кінцевої станції "Новий Айдар".

За повідомленням оперативного штабу ООС, 22 лютого бойовики здійснили 96 обстрілів, з них 81 обстріл із озброєння, забороненого Мінськими домовленостями. Гатили з мінометів, БМ-21 "Град", танків, станкових протитанкових гранатометів, станкових автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї. В результаті обстрілів загинув один військовий, ще шестеро отримали травми. Один з потерпілих перебуває в лікарні з пораненням.

В результаті обстрілів мешканці населених пунктів залишилися без теплопостачання, та водогону. За даними омбудсмена Людмили Денісової, 30 тисяч жителів Волновахи у Донецькій області залишаються без водопостачання. Оскільки було пошкоджено два трансформатори, від яких залежить електропостачання першого підйому Південно-Донбаського водогону.

Також без світла та води перебувають 11 тисяч жителів Щастя. Від обстрілів загорілися трансформатори Луганської ТЕС. Електростанція не працює.

Як повідомляв портал "Коментарі", політологи прокоментували "обстріл прикордонного пункту" в Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини