Головна Новини Суспільство події Політологи прокоментували "обстріл прикордонного пункту" в Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Політологи прокоментували "обстріл прикордонного пункту" в Росії

Користувачі соцмереж розкритикували так званий "обстріл прикордонного пункту" в Ростовській області

21 лютого 2022, 16:20
Поділіться публікацією:

Заяви російського ФСБ про те, що українська сторона начебто обстріляла території Росії й внаслідок цього підірвано прикордонний пункт у Ростовській області вже прокоментували українські політичні оглядачі на своїх сторінках в соцмережах. До того ж, в ЗМІ заявили, що потерпілих немає.

Політологи прокоментували "обстріл прикордонного пункту" в Росії

Ростовська область, скріншот з відео

Так, співзасновник Інституту майбутнього і політолог Юрій Романенко опублікував скріншот з відео, яке опублікували російські ЗМІ. За його словами, цей прикордонний пункт більше схожий на сарай.

"Береш сарай, підриваєш його. Bingo! Casus belli готовий!", — написав експерт. 

Журналіст та політичний оглядач Денис Казанський говорить, що росіяни продовжують нагнітати істеричний фон у ЗМІ.

"Повідомлення про "теракти", "диверсанти", "обстріли" йдуть суцільним потоком, причому ніхто навіть не заморочується зображати якусь реалістичність. ... ця халабуда в гущині, до якої немає навіть стежки — це прикордонний пункт РФ. І снаряд, що прилетів, з хірургічною точністю потрапив у цю халабуду. Навіть у пабліках ЛДНР люди у коментарях просто глузують з цих картинок", — написав він.

За словами експерта, в те, що зруйновано дійсно прикордонний пункт не повірили користувачі соцмереж. Незважаючи на те, що біля місця події виднівся прапор Росії. Хоча прапор мало б розірвати від вибуху, пишуть в коментарях користувачі.

"Жодна людина в це не вірить, навіть ті, хто підтримує війну проти України. Як виправдання агресії це взагалі ніяк не працює", — додав оглядач.

Також в коментарях громадяни написали, що "вирви від прямого влучення немає, хоча летіло звіддаля", "Конфуз провокаторам, заощадили на вибухівці", "головне про триколор не забули, щоб одразу було видно, що то кляті бандерівці підірвали мирний проросійський сарай".

Як повідомляв портал "Коментарі", в Федеральній службі безпеки Російської Федерації (ФСБ) заявляють, що снаряд, запущений з території України, потрапив у місце несення служби прикордонників у Ростовській області.

Casus belli  — це юридичний термін часів римського права, що означає формальний привід для оголошення війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини