Головна Новини Суспільство події Стало відомо, як негода в Україні вплине на розклад потягів
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, як негода в Україні вплине на розклад потягів

Жоден з рейсів не скасували й не перенесли

8 лютого 2021, 16:46
Поділіться публікацією:

В Українській залізниці закликали українців обирати для подорожей на цьому тижні потяги. Прес-служба відомства повідомила, що негода ніяк не вплине на рух пасажирських поїздів, таким чином жоден з рейсів не скасували і не перенесли.

Стало відомо, як негода в Україні вплине на розклад потягів

В УЗ розповіли, як негода в Україні вплине на розклад поїздів - фото з відкритих джерел

"Попри негоду, Укрзалізниця не скасовує жодного рейсу пасажирських поїздів. Всі поїзди відправлятимуться за графіком, в тому числі ті, що курсують через Волинську область, де в цей час обмежено рух всього автотранспорту на деяких автомобільних дорогах", — сказали в УЗ.

Попри те, яку погоду спрогнозували синоптики в Україні, перевізник називає залізницю найбільш безпечним видом транспорту в таких погодних умовах. У прес-службі УЗ відзначили, що в компанії докладуть всіляких зусиль, щоб забезпечити достатню кількість пасажирських місць, і в разі необхідності вона буде збільшено.

В УЗ також підкреслили, що в цей момент співробітники залізниці продовжують роботи з очищення залізничної інфраструктури від снігу, в тому числі залізничних вокзалів і станцій.

Нагадаємо, що в період з 8 по 12 лютого в Україні очікуються значні опади, понеділок і вівторок ознаменуються сильними снігопадами в більшості регіонів, а в південній частині країни варто очікувати дощів.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що Укрзалізниця незабаром планує запуск двох швидкісних двоповерхових поїздів Skoda після їх ремонту. У компанії вважають, що доцільніше провести деякі ремонтні роботи в Україні. Наприклад, ті, які не вимагають спеціалізованої експертизи Skoda як виробника.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини