Головна Новини Суспільство події В УЗ розповіли скільки людей евакуйовано та які поїзди курсують
commentss НОВИНИ Всі новини

В УЗ розповіли скільки людей евакуйовано та які поїзди курсують

В Укрзалізниці розповіли скільки осіб евакуювали з Донецької та Луганської областей

24 лютого 2022, 16:53
Поділіться публікацією:

Наразі вже евакуйовано більше 10 тися українців, з них 396 дітей з Костянтинівки. Про це повідомляють в прес-службі Укрзалізниці.

В УЗ розповіли скільки людей евакуйовано та які поїзди курсують

Українці на вокзалах, фото УЗ

Попередньо, з Маріуполя евакуйовано 1724 осіб, з Попасної — 362 людини, з Бахмута — 280 осіб, з Лисичанська — 2534 людей, з Константинівки — 1908 людей, з Авдіївки — 228 осіб, з Покровська — 579 людей. Також було скасовано рух приміського електропоїзда сполученням "Запоріжжя — Мелітополь". Також зранку було евакуйовано 3100 українців з Донецької та Луганської областей.

З Києва організовано додатковий поїзд — о 16:30 виїхав Хюндай на Вінницю. Призначено додатковий рейс №713 з Києва до Вінниці, що поїхав о 14:25. Зі столиці буде призначено додатковий рейс Київ-Львів.

Крім того, буде додано вагони до поїзда №769 Київ-Кам’янець-Подільський. Пасажири можуть придбати квитки.

За інформацією УЗ змінено маршрути поїздів. Поїзд №45/46 Лисичанськ-Ужгород буде курсувати через Полтаву. Тому пасажири на сатнціях Суми, Ворожба, Ніжин, Конотоп, Бахмач не зможуть сісти в поїзд.

24 лютого не будуть відправлені з кінцевих станцій поїзди № 113/114/141/142 з Бахмута до Львова та №732 Запоріжжя-Київ. Не курсують поїзди по дільниці Волноваха — Південнодонбаська.

Як повідомляв портал "Коментарі", відомо, як працюють банківський сектор, АЕС і ГЕС. Крім підприємств, на які був скерований прямий напад російської армії, всі інші сектора і галузі працюють за штатним режимом. Про це повідомив представників ЗМІ під час брифінгу радник голови Офісу президента Михайло Подоляк. За його словами, підприємства енергетичного сектору, банківські установи працюють, як завжди. Але на заправках відчувається дефіцит палива.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини