Головна Новини Суспільство події Як працюють банківський сектор, АЕС і ГЕС: в ОП розповіли подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Як працюють банківський сектор, АЕС і ГЕС: в ОП розповіли подробиці

За інформацією Подоляка, окрім підприємств, які зазнали прямого нападу збройних сил РФ, все інше працює в штатному режимі.

24 лютого 2022, 16:13
Поділіться публікацією:

Крім підприємств, на які був скерований прямий напад російської армії, всі інші сектора і галузі працюють за штатним режимом. Про це повідомив представників ЗМІ під час брифінгу радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

Як працюють банківський сектор, АЕС і ГЕС: в ОП розповіли подробиці

Михайло Подоляк (фото з відкритих джерел)

За його словами, підприємства енергетичного сектору, банківські установи працюють, як завжди. Але на заправках відчувається дефіцит палива.  Щодо товару загального попиту, то їх запас на складах достатній і розрахований на 20 днів.

Зокрема, банківські установи країни працюють за штатним режимом. Правда, в зв’язку з ситуацією, введені ліміти готівки до 100 тисяч гривень. Кілька годин тому  місцями були невеликі перебої щодо можливості сплатити за покупки карткою, але  все це – локальні прояви кібератак.

Як наголосив  представник Офісу президента, в банківській системі все знаходиться під контролем.

Подоляк схарактеризував ситуацію і в одному з найголовніших секторів промисловості – енергетичному.

За словами радника Зеленського, тут все працює без збоїв. Вітчизняні АЕС, ГЕС всі інші енергетичні підприємства організували свою роботу за штатним режимом. Звичайно, на таких об’єктах не обійшлось без посиленої охорони, але  вона посилилась ще кілька тижнів тому. Зараз там присутня додаткова охорона. Тому сьогодні там відсутні блекаути ніякі, поки що.

Михайло Подоляк  також розповів, що інтернет та мобільний зв'язок в країні є, так само працює за штатним режимом. Буває, з окремими перевантаженнями на певних напрямках. Але фахівці цього сектору докладають старань, аби все швидко владнати. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в ОП розповіли про ключові міста, які хоче захопити Путін в Україні.


 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини